Pratite nas

Poznati

Aleksandra Prijović nikada nikome ovo nije rekla: KAO DJEVOJČICU SU ME ISMIJAVALI, NAZIVALI JADNICOM

Published

on

Pjevačica Aleksandra Prijović je danas jedna od najpopularnijih lica na javnoj sceni, međutim, na početku karijere joj nije bilo lako. Naime, Aleksandra je priznala jednom prilikom da je u školi, prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja jer je željela da se bavi pjevanjem.

“Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva djece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali – počela je ona.

Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pjevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pjevaljke”. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, poslije svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smijali su se na sav glas, sve sam čula i vidjela. Vjerujte da mi se, u tim trenucima, srce ij – rekla je ona i naglasila da sada ista ta djeca žele da joj budu prijatelji.

“Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lijepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali – otkriva Aleksandra. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending