Pratite nas

Poznati

Dug je zao drug: HALID MUSLIMOVIĆ TVRDI DA NIKOME NIJE OSTAO DUŽAN!

Published

on

Svi koji poznaju Halida Muslimovića kazat će vam da je duša od čovjeka, ali da ne zna s novcem. Lak je na posuđivanju, a težak na vraćanju!

Godinama ga bije glas “kapara” pjevača. U krvi mu je da uzima lovu unaprijed gdje god “namiriše” eura, marke, dolare…. Živi “200 na sat” unaprijed, uvijek mu je falilo novca.

“To je Halidov usud, kao da ga je neko prokleo. Milioni dolara i eura su prošli kroz njegove ruke, a uvijek nekome duguje – kaže njegov višegodišnji prijatelj Eso Samardžić, koji je devedesetih godina držao jednu od najvećih diskoteka u Evropi “Tanoa” u Sent Galenu (Švajcarska), te dodaje da je svaki pozamljeni novac Halid vraćao ili odradio. Doduše, sa zakašnjenjem.

Duga je lista osoba i firmi kojima je Muslimovkć dugovao minulih decenija. Čak mu je i kuća u Vogošći bila pod hipotekom. I zadnjih godina je na udaru optužbi o navodnim milionskim dugovima. Čak su i u pojedinim medijima objavljivani naslovi koji nisu bili nimalo afirmativni na račun popularnog pjevača, a muzičaru nije bio lako da se nosi sa svim tim pričama.

“Ništa nije istina, vrijeme će pokazati – negira priče Halid i otkriva kako se nosi sa činjenicom da ga pominju u negativnoj konotaciji.

“Ne volim nepravdu, ali šta ćete. Svako od nas ima nešto što mu nije na srcu, ali šta ću. Šta da radim? Ja sam čist k’o suza, pošten. Radim svoj posao. Međutim to što neki žele da se ubace u moj život sa tim glupostima, to što država i sudovi ne rade svoje čestito…Tek sad vidim što narod kuka na sudove kad sam sam došao u tu priču. Naši sudovi su katastrofa! To je sramota! – kivan je Halid, a ima i svoje mišljenje zbog čega je to tako:
“Sudija mora da uđe u srž svemu i da onda donese odluku, a ne površinski. To je isto kao kad ti neko zakrpi gumu pa ti za 300 metara ispušei.

Halid se ipak dobro drži u takvoj situaciji.

“Sretan sam, čist sam. Razmišljam o muzici i o svojim unučadima. O svojoj porodici i biznisu – dodaje.

Ipak, pitanje je koliko ima miran san, jer “dug je zao drug”. A on ima dugova, u koje je upao lošom sudbinskom srećom. Kada je podigao poslovno carstvo u Prijedoru “Halix”, rat je uništio sve do temelja, rodbina raseljena I svi bez marke. Sve je on izdržavao… Nije mogao “začešiti sve rupe”, pa se zaduživao unaprijed. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending