Pratite nas

Zanimljivosti

Odgovori su ludilo na pitanje: OD KAKVIH DJEVOJAKA BJEŽITE?

Published

on

Više od 300 muškaraca oglasilo se anketi portala Zadovoljna i dalo odgovor na slijedeće pitanje – od kakvih djevojaka bježite po svaku cijenu?
Neki su bili duhoviti, neki očito rezignirani, a mnogi, nažalost, mizogini. Ipak, najupečatljiviji i možda najiskreniji odgovor dao nam je jedan Milan koji je prosto rekao – od svojih.

A evo šta kažu ostali:
„Od djevojaka koje svoj fizički izgled smatraju kao dovoljan ili glavni adut za ostvarenje uspjeha na različitim poljima, ako nemaju ambicije, manire, nisu pedantne i uz to ako nemaju sposobnost, obrazovanje i želju da same zarađuju, priušte sebi šta žele i vrednuju novac.

Sve ostalo se razumijevanjem, dogovorom, saosjećanjem i saradnjom ako se prvenstveno poklopimo, a ako problem negdje postoji, da se riješiti i poboljšati.“

„Od raspuštenica koje imaju djecu. A najgora situacija je kada ona ima svoje, ja svoje, i zajedničko dijete. Najgora kombinacija.“

„Od mladih bježim… Samo 40+ jer su to normalne žene i kao vino su… Što su starije, slađe su.“

„Koje imaju glavobolju.“

„Od živčanih, histeričnih i od onih koje samo kinta zanima.“

„Ona koja se ne druži sa ženama nego ima samo muške frendove, čuj svi su joj frendovi.“

„One sa TaTuvirane obrve.“

„Od onih ko je nemaju vremena za sebe.“

„Od onih koje slušaju narodnjake, to mi sve govori o njima!“

„Od antivakserki!!! Od histeričnih!

Od onih koje imaju dugačke nokte i ne iskaču iz štikli!“

„Od onih koje neće da rade, a razumiju se jedino u narudžbe putem Volta.“

1. Od onih koje nikada ne priznaju da nisu u pravu

2. Od onih koje stalno traže pažnju

3. Od pseudo-feministkinja modernog doba

4. Od onih koje se stalno žale da im je dosadno

5. Od onih koje previše svog vremena (i obično novca) ulažu u održavanje svog izgleda.“

„Od finansijski i stambeno nezavisnih, radikalnih feministkinja i onih kojima je jezik brži od pameti.“

„Od svih, ali ako moram da dam konkretan odgovor – od ljubomornih i od onih koje su nezadovoljne sobom pa žele da mi isisaju svaku trunku pozitivne energije.“ (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending