Pratite nas

Poznati

Goga Sekulić mora na korekciju vida: NE VIDIM DOBRO, ZATO MI SE NIKO I NE SVIĐA

Published

on

Pjevačica Goga Sekulić progovorila je o svom emotivnom životu, ali i o odnosu sa sinom, kome sprema veliko rođendansko slavlje. Ona jeotkrila da je čula da se za nju raspituju političari i sportisti, ali i da joj se niko ne dopada.

“Emotivno nema ništa novo kod mene, vjerovali ili ne! Ne znam koji su to opasni momci, to mogu biti i sportisti, kao što je bio i moj bivši muž… Danas su moderni političari, a ne oni mangupi koji su bili u moje vrijeme. Neki se raspituju o meni, to sam i ja čula, ali zaista nisam bila zainteresovana… Ne vidim dobro, moram na korekciju vida, zato mi se niko i ne sviđa. Poručila bih svima da ne varaju svoje partnere, nemojte ni po kakvu cijenu da ostajete nesretni sa nekim ako ga ne volite. Bolje se raziđite nego da nabijate rogove svojim parnerima – – kaže pjevačica. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending