Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković obara rekorde i u Australiji: SMIJEŠI JOJ SE ZARADA OD MILION DOLARA

Published

on

Ako je suditi po izvještajima iz Australije Dragana Mirković je oborila sve rekorde balkanskih zvijezda koje su pjevale na ovom kontinentu. Zadovoljni su i organizatori, ali i ona. Njen tim će za pet koncerata zaraditi million dolara. (orkestar, ozvučenje, gosti, radne vize, putovanje biznis klasom, hotelski smještaj…)

Prema riječima ljudi iz organizacije, otkako je najavljeno da će pjevačica doći i održati pet koncerata u različitim gradovima Australije, vladalo je veliko interesovanje, što i ne čudi s obzirom na to da tamo nije gostovala 15 godina. Karte su se odlično prodavale, a za koncert u Sidneju ih skoro nema više, iako su u pitanju velike hale gdje može da stane nekoliko hiljada ljudi.

Izvor navodi da se Draganina turneja može porediti s nastupima velikih svjetskih zvijezda koje su gostovale u Australiji, kako po broju posjetilaca, tako i po tretmanu koji Mirkovićeva ima.

Prema procjenama, irganizator Draganine turneje će imati minimalne troškovi preko 100.000 eura. Ali ukupna bruto zarada od prodatih ulaznica iznosiće najvjerovatnije preko milion australijskih dolara, što je oko 600.000 eura.

Prvi koncert Mirkovićeve u Australiji biće u gradu Adelejdu 28. aprila, u hali koja prima oko 1.200 ljudi, zatim dan kasnije u Sidneju (kapacitet 2.000 ljudi), potom 30. aprila u Brizbejnu (1.500 posjetilaca). Nakon pauze od četiri dana slijedi nastavak turneje, pa će Dragana 5. maja pjevati u Melburnu pred hiljadu i po poštovalaca, a dan nakon toga u Pertu, gdje je očekuje druženje sa oko 1.300 ljudi.

Prosječna cijena karata za Mirkovićkine nastupe je 135 australijskih dolara, odnosno oko 80 eura. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending