Pratite nas

Poznati

Goca Tržan ozbiljno upozorava Maju Nikolić: ZAČEPI GUBICU ILI MIJENJAJ TERAPIJU!

Published

on

Jedna od najvećih otrovnica na estradi Maja Nikolić, umjesto pjesmom održava se u javnom životui skandalima, lažima, spletkama, “ratovima” sa mnogo poznatijim i uspješnijim od nje. Sada je na red došla Goca Tržan.

Sve je počelo tako što je Maja Nikolić otkrila da je na ratnoj nozi sa Gocom zbog njenih profesionalnih, muzičkih uspjeha, ali i dostignuća na polju ljubavi. Ona je istakla da je Goca godinama ljubomorna na nju zbog poslovnih uspjeha, ali i zbog ljubavnog života.

Kako je navela, Goca je navodno čekala tri godine da Maja raskine vezu sa čovjekom čije se ime stalno pominje u Zadruzi, kako bi ga zbarila. Ona je poručila i da je Goca Tržan navodno uplovila u šemu sa Acom Bulićem, dok je on bio u braku.

Aca Bulić se obrzo oglasio ovim povodom, te samo kratko istakao da je Goca uvijek bila samo drugarica, koju je cijenio i poštovao godinama, a Tržanova je sada zaprijetila Maji tužbom.

“Ova žena pod hitno da promeni terapiju, ova ne radi kako treba. Nek začepi tu gubicu više i nek me ostavi na miru! I nek uzima u usta nekoga ko će nasjesti na ove njene g*vnarije. Posljednji put je upozoravam. Slijedeći put će sve ovo da dokazuje na sudu”, poručila je Goca.

Njihovi bliži saradnici ne isključuju mogućnpst ni da Goca polomi Maju. Kažu, kad joj dođe “žuta minura” ne bira ni srdestva, ni metode u obračunima. Majine laži su joj baš “digle živac”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending