Pratite nas

Poznati

Bomba iz Pazara: NAJJAČEG MUŠKARCA NA SVIJETU OSVOJILA JE PRELIJEPA ŠEJLA

Published

on

Leri Vilson važi za jednog od najpoznatijih bodibildera i najsnažnijih muškaraca na svijetu! Šarmu i izgledu ovog nevjerovatnog snagatora nisu odoljele mnoge ljepotice, a on je za djevojku izabrao Šejlu Đakovac (30) iz Novog Pazara!

Bodibilder je posebno naglasio da mu je upravo Šejla velika podrška u svemu što radi. Trenutno žive zajedno u Dubaiju, gdje je njihova ljubavna priča i počela.

Ovaj zaljubljeni par se ne razdvaja, svuda idu zajedno! Kako Lerija na Instagramu prati preko 3, 5 miliona ljudi, na meti je često izgled i njegove izabranice sa naših prostora. A nerijetko se mogu čuti komentari da je prelijepa, ali i da je nevjerovatno zgodna.

Nakon što je uspio da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Leri se posvetio poslu fitnes instruktora, pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke svojih treninga uz savjete za pravilan rad jvežbi. Veoma brzo ga je i na ovoj platformi podržalo skoro dva i po miliona ljudi, a brojke rastu munjevitom brzinom.

Osim silnih nagrada u bodibildingu, dobitnik je i zlatnog “play buttona” kao i svaki Jutjuber koji nadmaši cifru od 1 miliona pratilaca. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending