Pratite nas

Poznati

Oni su mentori o ocjenjuju mlade pjevače u “Zvezdama Granda”: VIKI, ĐURIŠIĆKA, MARIJA NIKADA NISU ČULI ZA OVU ŠABANOVU PJESMU

Published

on

Na pozornici “Zvezda Geranda” Mahir Petrović iz Gornjeg Vakufa izveo je dvije pjesme “Moj zubule“ od Safeta Isovića i „Vreme za zaljubljene“ od Šabana Šaulića. Odradio je to korektno, ali je mnoge gledaoce kraj malih ekrana šokiralo neznanje članova žirija.

“Ja nikad nisam čuo ovu pjesmu Ko ti je birao tu pjesmu? – pitao je Saša Popović kandidata za Šabanov hit iz 1988. godine, kojeg je snimio za “Jugodisk”.
I Viki Miljković nije sakrila svoju bruku, jer ni ona nije čula pjesmu, a Snežana Đurišić nije mogla da se sjeti ove numere. Sve je začinila Marija komentarom:

“Ovu pjesmu ni Šaban ne zna – rekla je Marija što je izazvalo smijeh u studiju.

A, zapravo, sve je tužno, žalosno, tragično. Sve to kazuje koliko je “Grandov” žiri pjevačkih legendi neupućen, ali i neozbiljan. Jedino je Ceca znala za ovu pjesmu, te je malo pjevušila.

Iako su se pokazali kao neznalice, Mahir samo što im nije rekao “pričajte vi šta hoćete, ja znam šta radim”.

“Ja gdje god pjevam ovu pjesmu uzmem pare – rekao je Mahir, na što je žiri skoro zanijemio. Kamere nisu pokazale da li se iko od zvijezda zacrvenio. Nismo stekli takav utisak. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending