Pratite nas

Poznati

Karolina je fantastuična, ali ne i plastična: TOLIKO SAM SAVRŠENA DA LJUDI MISLE DA SAM LUTKA – I TO ONA ZA KREVET

Published

on

Kolumbijska manekenka je napala hejtere koji kažu da izgleda kao plastična lutka za intimne odnoe, tvrdeći da su samo ljubomorni na njenu ljepotu koju joj je Bog dao.

Karolina Gomez je stekla slavu u svojoj zemlji nakon što je stupila u vezu sa popularnim uticajnim Džefersonom Kosiom. Kosio, koji ima više od 10 miliona pratilaca na Instagramu, podijelio je fotografije svoje nove dame na društvenim mrežama prije nego što su okrutni trolovi počeli da tvrde da izgleda kao da pozira sa lutkom u prirodnoj veličini.

Kritičari su izjavili da je Gomez sigurno uradila svoje usne da bi postigla savršen efekat pućenja. Takođe su tvrdili da nema šanse da je njen savršeno simetričan nos prirodan. Ali Gomez nije htjela da prihvati kritike bez bitke i podijelila je fotografiju iz djetinjstva na sopstvenoj stranici kako bi dokazala da nije hirurški promijenila lice.

“Očigledno sam ofarbala kosu i napumpala usne, a kao što vidite na fotografijama, to radim od mladosti, napisala je brineta ispod svoje stare slike.

“Mislim da nema ništa loše u ženama koje to rade, sve smo lijepe na svoj način. Ali što se mene tiče, jedino što sam operisala su moje grudi. Ne planiram da radim ništa drugo.

Gomez i Kosio su kasnije odlučili da se podsmijevaju svojim kritičarima tako što su postavili video u kojem Gomez glumi lutku u prirodnoj veličini. Snimak, koji ima više od 290.000 lajkova, prikazuje Kosija kako primjećuje ljepoticu u izlogu Diznijeve prodavnice. Zaintrigiran onim što vidi, influenser ulazi u prodavnicu i u šali iznosi Gomezovu kao da je neživi predmet.

“Ismijali su moju djevojku. Ona izgleda kao lutka? Pa, moja djevojka je zapravo lutka, napisao je u videu.

Obožavaoci su se okupili u dijelu za komentare ispod videa da pohvale par za kreativan način na koji su uzvratili kritikama.

“10 od 10 za ovaj pristup”, oduševljeno je prokomentarisao jedan obožavalac. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending