Pratite nas

Zanimljivosti

Žene bez dlake na jeziku: NE VOLE “BUŠILICU”, NI HVALISANJE “ALATKOM”

Published

on

Kako muškarci doživljavaju seks, a kako žene, nije u potpunosti isto. Čak im se i osjećaj vrhunca razlikuje. Ono što pripadnici jačeg pola misle da žene vole, ne mora uopšte da bude istina. I obrnuto.

Međutim, postoje neke stvari koje muškarci često rade u seksu, a zbog kojih ih žene etiketiraju kao loše ljubavnike. Evo o čemu se radi…

1. Hvalisanje veličinom penisa
Kada muškarac očekuje da ga žena hvali zbog veličine penisa, to nimalo privlačno ne djeluje nježnijem polu. Ukazuje na nesigurnost, a to svakako nije osobina koja će raspaliti strasti kod žene (makar većine njih). Postoji mogućnost da to radi i jer je prepotentan, a što izaziva istu reakciju. Savjet seksologa ženama je da, ukoliko im je stalo do partnera, uvjere ga da je njegova „veličina“ savršena za njih, ali i da nema potrebe da o tome stalno pričaju.

2. Momenat „bušilice“
„Ako se muškarac polnim organom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, vjerovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi“, tvrdi seksolog Kler Kavano. Postoji i opcija da žuri kako bi što prije dostigao vrhunac ili, pak, iz straha da će izgubiti erekciju, ali koji god da je razlog, ženama to ne prija. Imaju utisak da ne učestvuju u seksu, već da su samo pomoćno „sredstvo“ za masturbaciju. Seksolog kaže da dame najčešće preferiraju sporiji ritam uz trenje, jer im donosi više užitka.

3. Zanemarivanje „one tačke“
Iako znaju da je okidač za užitak kod žena, mnogi muškarci izbjegavaju da stimulišu klitoris tokom seksa. Najčešće je razlog jer vjeruju da je sama penetracija dovoljna da bi žena doživjela vrhunac, pa im ovo dođe kao neka vrsta uvrede. Seksolog savjetuje da uputite partnera u vrste orgazama kod žena, da neke jednostavno ne mogu da dožive vrhunac bez njegove stimulacije, i da to nije „udarac na njihovu čast“ u krevetu.

4. Produžavanje seksa zarad orgazma
I ženama i muškarcima se dešava da nekada, čak i kada uza sebe imaju najvatrenije partnere sa kojima su savršeno seksualno kompatibilni, jednostavno ne mogu da dožive vrhunac. Problem je što ponekad muškarci insistiraju na tome da ženi pruže zadovoljstvo, pa maksimalno produžavaju seks… Savket psihologa – bolje je pitajte šta želi u krevetu, nego da idete na kartu dugog odnosa.

5. Gubitak interesovanja odmah po završetku odnosa
Nekad su se žene žalile na muškarce koji se čim „završe posao“, okrenu na drugu stranu i zaspu, a sada im nešto drugo zaokuplja pažnju. Sve više je muškaraca koji se po postignutom vrhuncu hvataju za telefon. Ovakvo ponašanje žene ne vole, poništava svaku bliskost (emotivnu ili čisto seksualnu) koja je postojala tokom odnosa. Seksolog savjetuje – popričajte malo sa ženom prije nego što se zaletite da vidite šta ima na društvenim mrežama, ispričajte neku šalu, nasmijete se zajedno… Biće ljepše i njoj i vama. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending