Pratite nas

Info

Ugledao se na predsjednika, pa samo glumi nevinu žrtvu: IPAK JE NIP-ovac BAJRAMOVIĆ ŠAMARAO SAMARDŽIĆA (Video)

Published

on

Halil Bajramović, zastupnik Naroda i Pravde u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine i predsjednik NiP-a Unsko-sanskog kantona, fizički je napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Unsko-sanskog kantona i kadra NES-a.

Ovu informaciju tokom dana medijima je potvrdio premijer USK Mustafa Ružnić koji je kazao da je Bajramović napao Samardžića, te dodao da ga je udario tri puta i da se sve dešavalo u sarajevskom hotelu pri ulasku u lift. Samardžić je čak tražio I ljekarsku pomoć, ali nisu konstatovane teže povrede.

Tokom dana NIP-ovci su slali saopćenja, Bajramović je čak i pred TV kamerama negirao da je došlo do fizičkog sukoba i kazao da ga je Samardžić provocirao. I djelovao je uvjerljivo!

A ispostavilo se da uvjerljivo laže, što narod u Krajini, ali I širom BiH kaže “nipovski” laže.

“Ja sam žurio na sjednicu Odbora za boračka pitanja Parlamenta FBiH. Rekao sam mu “bježi od mene dečko, nemoj me provocirati”. Došlo je tu do sitne iskrice, nisam ga fizički napao. On je zvao policiju. Ja sam sačekao i policiju. Imam snimke, ali neću ih objaviti. Bile su tu i recepcionerke. Ružnić me je i uvrijedio, pred policijom je rekao da sam lažov – dodao je Bajramović.

Ali, pojavio se video snimak na kojem se vidi da Bajramović napada Samardžića. Na snimku se vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

Ne računajući da se vrata lifta neće zatvoriti, Bajramovićev napad snimljen je i zorno dokazuje njegov kabadahijski napad, a ovaj “hrabri” NiP-ovac i novopečeni političar je u trenutku straha i rezigniranosti sam uspio snimiti čak i pokušaj vlastitog bijega s lica mjesta u kojem ga je spriječio Rifet Hozanović.

I dok se očekuje reakcija njegovih politički šefova, kako piše Patia, čini se da stvari u Bosni i Hercegovini ne idu stazama ni naroda ni
Pročitajte šta je večeras Bajramović izjavio za TV 1

Jeste li napali savjetnika?

“Ako i zbog čega ne bih to učinio, ne bih zbog gostovanja večeras. Nisam. Ja sam doživio neugodnost. Ja sam predsjednik Odbora za boračka i invalidska pitanja. Žurio sam na sjednicu, imao sam iPad i iPhone u rukama, ušao sam u lift. U jednom trenutku je taj momak ušao zajedno sa mnom, kojeg skoro ne znam. Znam da sam ga jednom komentarisao, jer je za mene neprihvatljivo da takva osoba može dogovarati četiri ministea uVladi FBiH. Vidio sam da je bio sa mojim NIP-ovcima u tim pregovorima. S jedne strane se cijela država angažovala da poništi magistarski rad Sebije Izetbegović, ne želim da ulazim u to, a s druge strane ovakva osoba da sjedi i dogovara doslovno pola Vlade FBiH. To je za mene neprihvatljivo. To sam govorio na svojim organima“, kazao je Bajramović.

Pojašnjava kako je žurio i kako nema vremena za takve stvari.

“Ja sam jednostavno žurio, nisam imao vremena za takve stvari. U trenutku kada sam izašao iz lifta, na recepciji, primjetio sam da su još dvojica tu čekali. Jedan je bio Rifet Hozanović, drugi je Mustafa Ružnić sa veoma nezgodnim rječnikom i tonom. Oni su meni prepriječili put. Rekao sam recepciji da zove policiju i kada sam vidio šta čine, uzeo sam telefon da ih snimam. Kada sam izvadio telefon, jedan od njih, mislim baš Sulejman Samardžić je oteo telefon i pobjegao i počeo brisati moje snimke. Tražio sam od gospođe da zovu policiju, policija je došla brzo. Uzeli su izjavu od mene“.

Dodaje da smatra da je to pokušaj njegove diskreditacije.

“Ja sam otišao, nisam uspio da čujem šta su pričali. Po mom mišljenju to je bio pokušaj moje diskreditacije. Ja sam u NIP-u od 2018. godine, jedan sam od osnivača. Ja sam jedan od onih koji je krenuo u tu priču“.

Još je kazao da je on u USK otprilike “dežurni krivac za neuspjeh NES-a”.

“Ja sam njim otprilike dežurni krivac za neuspjeh NES-a. Mislim da su se malo preigrali kada su utrčali u zagrljaj SDA-u, nakon što smo mi odradili neke pregovore sa SDA. Ako su se uplašili da će morati nekom dati unsko-sanske šume da vidi šta su radili, ja ih razumijem. Ja sam u politiku ušao da se borim za Krajinu, za BiH, ali smatram da je Krajina zapostavljena. Na kraju krajeva, Holiday Inn je sav pod video nadzorom, to se lako može vidjeti i provjeriti“.

Pogledajte video pa sami ocijenite da li je Bajramović, koji ima I sudski dosije u Bihaću, a pulen je Dine Konakovića, fizički napao Samardžića. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending