Pratite nas

Poznati

Marija Šerifović odvela majku Vericu u Dubai, pa joj dijelila savjete: STANI PORED KANTE I PUŠI

Published

on

Marija Šerifović je sa majkom Vericom otputovala na odmor u Dubai. Međutim, za razliku od prethodnih puta kada je boravila tamo, Marija je sada morala da ispuni majci želju, te su iznajmile apartman umjesto da odsjednu u hotelu.

Razlog za to bio je što Verica ne može da podnese da prođe dan, a da nešto ne skuha. Tako su u 3 ujutru naručivale namirnice, a folkerka nije skrivala oduševljenje što je dobila dostavu u to vrijeme do vrata.

„Ja ako se ne dohvatim šerpe, tave i šporeta meni je propao dan. Prosto sam tako rođena. Sutra doručkuješ pržena jaja i tost i sir. Moraš da se hraniš zdravo. Je l’ nije sramota da kažem da sam pravila gibanicu u Beogradu i da sam ponijela? – rekla je Verica u Marijinom vlogu.

Međutim, ono što se Verici nije dopalo je to što su joj zabranili na plaži da puši, te su je zamolili da se pomjeri pored kante za smeće, koja je na nekoliko koraka od nje.

„Stani pored kante i puši – rekla je Marija svojoj majci.

„Majke ti? Pa kakve veze ima odavde dovde? – objasnila je Verica, kojoj nije bilo jasno zašto mora da stoji pored kante na par koraka od ležaljke.

Verici se potom nije dopala prodavnica u koju ju je kćerka odvela jer je, kako kaže, potrošila cijelu penziju koliko su stvari bile skupe. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending