Pratite nas

Poznati

Džejla Ramović razočarana Špancima: MISLILA SAM DA SU ZGODNI KAO IZ TV SERIJA, ALI NISU, RUŽNI SU, DEBELI I NISKI

Published

on

Otkako je Džejla Ramović, pjevačica čarobnog glasa i ljepote, pobjedila u „Zvezdama Granda“ javnost ne prestaju da intrigiraju detalji iz njenog života, pogotovo kada je riječ o ljubavi, a sada je riješila da progovori o svemu što se posljednjih mjeseci nagađalo o njoj.

„Imam dvadeset godina, gdje da žurim… Rekao mi je Bosanac danas ‘To su odlične godine, taman, udaj se, a kasnije se švalarej (smijeh). Generalno ne pričam sa bliskim ljudima o udavanju jer mi nije prioritet, ne razmišljam uopšte o udaji. Nemam za koga, a kad nađem možda ću i da razmislim – kroz smijeh je rekla Ramovićeva.

Njen ljubavni život i dalje intrigira javnost, budući da ga vješto krije, a sad je otkrila da je protivnik upoznavanja preko društenih mreža i na njenim nastupima.

„To treba da se desi na neki drugačiji način, nije to lako. Nemam problem da mi bilo ko priđe, samo imam stav da se neke granice ne prelaze, jer nema potrebe. Ja sam došla da radim, a ne da se švaleram – rekla je nekadašnja pobjednica i dodala:

„Prilaze mi često, ali sve je do mene. Mislim da ću teško da nađem nekoga kad sam na poslu, kada pjevam. Nemam nijedan drugi fokus osim toga da treba nastupam i da nastup bude odličan. Vidim ja sve te poglede, ponude da se izvedem na ručak,ali ja sam tu na jedan dan i idem.

Džejla je prije dve godine započela nov život u Barseloni, čijom je ljepotom oduševljena, dok je zbog muškaraca doživjela razočarenje.

„Generalno su Španci jako niski. Ranije sam imala drugačije mišljenje, da su kao iz serija, sa dugim kosama, izvajani, visoki… Uopšte nije tako, jedno veliko razočarenje, tako da ništa od Španaca, ali nisam ni otišla da tražim Špance – istakla je Džejla u intervjuu za Grand. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending