Pratite nas

Poznati

Malo poznati detalji iz Nininog života: POPIO JE ŠAKU TABLETA DA SE OTRUJE, SPASILA GA JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ

Published

on

Pokojni Amir Rešić Nino svojevremeno je pokušao da izvrši samoubistvo, a njegova velika prijateljica Snežana Ðurišić spasla ga je u posljednjem trenutku. Sve se dogodilo nakon žestoke svađe s njegovom tadašnjom suprugom.

“Toliko je klonuo duhom da je poželio da se ubije. Jedne večeri popio je šaku tableta za smirenje. Jedinom iskrenom osobom smatrao je koleginicu Snežanu Ðurišić, s kojom je inače imao i duet koji je u tom periodu bio hit. Objasnio joj je cijelu porodičnu dramu i ponavljao da hoće da se ubije. Ona je odmah na njegovu adresu poslala hitnu pomoć, koja ga je odvezla u bolnicu na ispiranje želuca – govorili su Ninovi prijatelji, a i sam pjevač je to tada priznao.

“Ne sjećam se kada je to tačno bilo, ali znam da sam popio gomilu tableta i pozvao koleginicu Snežanu Ðurišić da joj kažem šta sam uradio – priznao je pjevač.

Ona je, kao i svaki dobar čovjek i dobar psiholog, na vrijeme reagovala. Pozvala je Hitnu pomoć, čiji su me službenici prevezli na Vojnomedicinsku Akademiju u Beogradu, gdje su mi isprali želudac i nekoliko dana ga ostavili na odjeljenju.

“Sjećam se, kad sam se razbudio, osjetio sam užasan bol koji mi je prouzrokovao kateter – govorio je Nino, te zahvaljivao svojoj sestri Snežani, kako je zvao, što ga je spasila od smrti. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending