Pratite nas

Zanimljivosti

Sanovnik: ŠTA NAM PORUČUJU EROTSKI SNOVI I SEKSANJE SA BIVŠIM, ŠEFOVIMA, SLAVNIM…

Published

on

“Seks je krajnji čin povezanosti dvije osobe. Ako se seksate sa nekim u snovima, velika je mogućnost da želite ono što ta osoba ima”, kažu stručnjaci sekszolozi. Evo šta vam poručuju vaši erotski snovi:

1. SEKS SA POZNANIKOM
To ne znači da želite da prevarite bračnog partnera, već samo da se možda divite toj osobi i da biste htjeli da imate neke njene kvalitete.

2. SEKS SA ŠEFOM
Ovaj san znači da želite da se zbližite sa svojim nadređenim, ali ne na “nađimo se u mraku za pet minuta” način. Seks je toliko intiman da bi mogao da znači da se ne slažete sa idejama ili načinom upravljanja poslovanja, i želite to da promijenite.

3. TRAŽITE MJESTO ZA SEKS
Ako sanjate da ne možete da nađete mjesto za seks, vjerovatno je u pitanju udaljavanje, sve više i više iz dana u dan.

4. SEKS U JAVNOSTI
Javlja se ako vaš prijatelj ili član porodice osuđuje vašeg partnera.

5. LETENJE U SNU
Potpuno ste slobodni, nesputani i prepušteni fizičkim nagonima. Letenje u snu blisko je povezano sa orgazmom. Odlazak na nebo može da znači da ste frustrirani zbog trenutnog stanja seksualnog života.

6. VEZA SA SLAVNOM OSOBOM
Snovi o seksu sa slavnom osobom mogu da znače da vam fali pažnje.

7. SANJATE BIVŠE
Ako vam se povremeno pojavi u snovima, moguće je da vaš mozak samo kopa po sjećanjima. Možda se bliži rođendan ili ste vidjeli neku objavu na Fejsbuku, to ne znači da želite podsvjesno da se pomirite. Ako prečesto sanjate bivše moguće je da u sadašnjoj vezi imate probleme na kojima treba da poradite. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending