Pratite nas

Poznati

Šako dobio četvrtog unuka: DOBRO DOŠAO SAKIBE, DJEDOV IMENJAČE!

Published

on

Veliko slavlje je održano u porodici Polumenta, kada je Šako po četvrti put postao djeda. Njegov sin Adis i snaha Azra postali su roditelji po drugi put, a sinu su dali ime Sakib, dakle poi menu djeda Šake koji je u matičnim knjigama zaveden kao Sakib Polumenta.

“Hvala dragom Bogu, i tebi sine, Azra draga što ste mi podarili na svijet mog imenjaka– napisao je Šako u opisu slike na kojoj snajka drži nasljednika u rukama.

Veliko slavlje organizovano je za porodicu i prijatelje koji su se veselili do ranih jutarnjih sati, a očekivano Polumenta se latio mikrofona i zapjevao za sve.

Iako je običaj da se majice cepaju tati, ovog puta cijepali su i dedi koji se pohvalio na svom Instagramu video na kome ponosno pjeva u takvom izdanju.

Podsjećamo, Šako se u ovoj najljepšoj ulozi ostvario po četvrti put, i ne može biti sretniji što njegovi unuci odrastaju u velikoj porodici. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending