Pratite nas

Poznati

Mirkovićku narod voli: U NJUJORKU CIJELA SALA SKANDIRA “DRAGANA, DRAGANA!

Published

on

Pjevačica Dragana Mirković podijelila je snimak sa sinoćnog nastupa u Melrouz Bolrumu u Njujorku, gdje je pokazala da je i te kako nedostajala publici. Za nastup folk zvijezde tražila se karta više, a atmosfera je bila sjajna o čemu svjedoče videi koji se mogu naći na društvenim mrežama.

Publika se uželjela Draganine pjesme, što i ne čudi s obzirom da ona nije nekoliko godina nastupala u Americi. Sinoćni koncert u Njujorku bio je spektakl koji će se dugo prepričavati. Dragana je postavila i nove granice eks jugoslovenskim zvijezdama koje pjevaju u prčvarnicama po američkim gradovima, a ovdje kada dođu busaju se da su imali uspješne turneje.

-Hvala vam – poručila je Dragana koja je i sama uživala u spektakularnoj atmosferi u njujorškom klubu koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Po završetku koncerta pustila je suzu, a onda se i u Njujorku družila sa članovima njenog fan kluba. Malo je poznato da je Dragana veliki emotivac.

Pjevačica je doputovala prije nekoliko dana u Ameriku, gdje će imati 6 koncerata u okviru svoje američke turneje.

Bez obzira na poslovne obaveze Dragana je sa suprugom Tonijem stigla i da uživa pa joj je nakon ispijanja kafe na Beverli Hilsu prva destinacija bio i manje ni više nego Holivud. Na jednoj od luksuznih lokacija pjevačicu i njenu jaču polovinu dočekao je njihov dugogodišnji prijatelj i proslavljeni glumac Žan Klod van Dam.

Filmska zvijezda se u maniru dobrog domaćina potrudio da lijepo ugosti Draganu i Tonija pa im je pokazao znamenitosti. Dragana i Toni uživali su u razgledanju fabrike snova, a društvo im je pravila i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porijekla Marina Mazepa. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending