Pratite nas

Poznati

Dragana je “najteža” zvijezda na Balkanu: NJENO BOGATSTVO PREMAŠILO 100 MILIONA DOLARA

Published

on

Bogatstvo folk zvijezde Dragane Mirković tema je u javnosti već godinam, a kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pjevačica, dobije se odgovor šta joj je donijelo milione i milione dolara.

Jednu od najvećih balkanskih zvijezda, Draganu Mirković, često možete naći na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora, a i šire.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije – pjevačke.
Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mjestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pjevačica.

Draganino bogatstvo, prema posljednjoj procjeni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara.

Par takođe posjeduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Dragana i Toni posjeduju brojne nekretnine, a poznato je i da je Toni svoje bogatstvo prepisao upravo pjevačici. Poznati par posjeduje ogroman dvorac koji je uređen po posljednjem stilu, a detalji enterijera i ekterijera obaraju s nogu.

Podsjetimo, kablovsku i satelitsku televiziju DM SAT Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mjestu u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina usphešnog rada, a nesumnjivo je popularnosti doprinijela Draganina popularnost.

Televizija je formirana iz inata, jer u to vrijeme mnoge TV u Srbiji nisu željele da emituju Draganine spotove. Ona je imala neku vrstu bojkota koji se vezivao za bijeg u Austriju I distanciranje od tadašnje politike u Srbiji.

Toniju je to sve smetalo, a onda je odlučio da svojoj supruzi otvori TV u kojoj neće biti nikakvih nacionalnih ili vjerskih podjela. POčeli su puštati spotocve zvijezda sa prostora bivše Jugoslavije, jedino su ograničavali pojavljivanje Mire Škorić, Cece I još nekih zvijezda. Vremenom su I tu popustili. (Naj portal)

Poznati

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Published

on

Zvezda Granda Lejla Brčaninović pronašla ljubav ali i saradnika: BOG MI JE POSLAO ARMINA JUSUFOVIĆA

Nekadašnja takmičarka Zvezda Granda, lijepa Bosanka Lejla Brčaninović, objavila je novu pjesmu. Ovaj put riječ je o duetu sa kolegom Arminom Jusufovićem.

Napustila takmičenje

– Armin i ja upoznali smo se na jednom zajedničkom nastupu u Tuzli i to je tada bilo sve. Nakon godinu dana Armin mi se javio i, krenuli smo da se družimo i privatno. Iz tog druženja se rodila ljubav, poslije kratkog vremena Armin je predložio da snimio i zajedničku pjesmu. Odsvirao mi je pjesmu „Naopako“ na klaviru, ja sam odmah pristala, jer mi se pjesma zaista svidjela. Imala sam ja do tada još dosta ponuda za snimanjem pjesama, ali iskreno rečeno nije me ni jedna dojmila kao Arminova – otkrila nam je Lejla.

Ekipa koja je radila na Lejlinoj i Arminovoj pjesmi su Dragan Divjak autor aranžmana. Muziku i tekst je radio Armin Jusufović, a ekipa koja je radila spot za tu pjesmu bila je u sastavu Sulejman Muratović Jasmin Gazija i Armin Zonić.

U ovom razgovoru Lejla se prisjetila i takmičenja:

– Svi koji su me pratili u Zvezdama Granda znaju da sam se takmičila prošle godine i da sam stigla do petog kruga i prošla dalje. Međutim iz privatnih razloga sam morala da napustim takmičenje, zbog čega mi je danas veoma žao. Ali, jedno divno iskustvo je iza mene.

Početak ljubavi

Na pitanje da li bi se vratila u takmičenje, Lejla je rekla:

– Nikad ne reci nikad, ali za sada i sa ove pozicije NE. Jer ono što sam željela to sam i ostvarila ovim duetom i to je jedan novi početak gdje gradim sebe i svoju karijeru. A, sreća u svemu tome da će Armin nastaviti da piše pjesme kako za mene isto tako i za sebe.

Pjesma „Naopako“ je samo početak ne samo naše ljubavi već i početak naše estradne saradnje. Mislim da sam ljubimica sudbine i sreće. Naša zajednička pjesma se reklamira na Grandovom kanalu, a što mi je izuzetno drago, to mi je i bio cilj. Sretna sam zbog toga jer se moj veliki san ostvario. Ponekad u životu Bog ti pošalje prave ljude u svakom smislu, kako poslovno tako i privatno. Ovog puta meni je poslao Armina i zahvalna sam na tome.

Bato Šišić (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending