Pratite nas

Poznati

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Sjećate se čuvenog skoka s mosta u Mostaru? Evo ko je skočio umjesto Lepe Brene u filmu “Hajde da se volimo”

Published

on

Lepa Brena je 1987. godine glumila u filmu “Hajde da se volimo”, koji je zabilježio nevjerovatan uspjeh u tadašnjoj Jugoslaviji, a i dan danas se često prikazuje na regionalnim televizijama. 

Prije 35 godina objavljen je kultni film sa poznatom pjevačicom kao zvijezdom istog, a o ovoj sceni se najviše pričalo.

Sada se čuvena pjevačica prisjetila tog perioda i na svoj Instagram profil postavila sliku sa njenim dublerom, koji je skočio sa mosta u Mostaru.

U pitanju je Jadranko Fink, a njihova fotografija pokrenula je lavinu komentara na popularnoj društvenoj mreži, a najviše su im poruka ostavili oni nešto stariji, koji su ovo ostvarenje gledali u bioskopima.

“Moj čuveni dubler, skok sa mosta”, napisala je kratko Brena u opisu fotke.

Poznati

Emir Lapsus o Kasumoviću: ‘ZAŠTO ŠUTITE U VEZI OVE PEDOF*LČINE’

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, na svom Instagramu je oštro osudio postupak bh. glumca Moamera Kasumovića. On je, podsjetimo, osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog bludničenja nad maloljetnikom.

Međutim, najveći bum u javnosti je izazvala činjenica da se ovaj slučaj dogodio prije tri godine, te da je u potpunosti zataškan, a da glumac nije proveo ni dana u zatvoru jer je svoju kaznuo otkupio.

Jedan dio društva nijemo posmatra situaciju, dok ipak postoje i oni koji su glasno i jasno osudili Kasumovića.

Među njima je i Emir Lapsus koji je na svom Instagramu oštro prokomentirao čitav postupak glumca i to riječima:

“Zašto šutite u vezi ove pedofilčine”.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending