Pratite nas

Poznati

Nije ni Dragana svetica: OVOG MENADŽERA I POLITIČARA PREOTELA JE MIRI ŠKORIĆ

Published

on

Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić decenijama su u skladnom braku, koji važi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni. Iz ljubavi su dobili sina Marka i kćerku Manuelu, a ona nerijetko ističe kako se na prvi pogled zaljubila u Tonija.

Upoznali su se u Beču, kada je Dragana bila napustilal Srbiju tokom ratnih godina u Bosni. Tada je već bila raskinula sa saradnju i ljubav sa Zoranom Bašanovićem, koji je devedesetih godina postajao sve veći radikalac.

A Toni Bijelić je bio stariji momak, koji je volio popiti, prije tga je ljubovao sa Nedom Ukraden. Bila je to boemska varijanta, u kojoj je Neda “pucala” na Tonijevo bogatstvo. Tada se već znalo sa je Bijelić “zlatna koka” estradnim sponzorušama.

Draganu I Tonija sje upoznao Jasmin Muharemević u njegovom kafiću u Beču, a da nije ni slutio da će se roditi velika ljubav. Vrlo brzo se sve odvijalo

“Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije – istakla je Dragana u jednom intervjuu.

Toni je zaprosio u Veneciji, a Dragana je bez imalo rezmišljanja rekla “Daaaaa”.

Tonija su Draganini roditelji prihvatili kao rođenog sina, a Dragana je imala trzavica sa Bijelićima. Tonijevi roditelji su, inače, bili rastavljeni. Odmah je nisu prihvatili, ali je izdržala i sve su njih dvoje pobijedili.

Prije Tonija, Dragana je bila u dugoj vezi sa biznismenom Zoranom Bašanovićem koji je jedno vrijeme bio i njen menažder.

Bašanović je bio laf na tadašnjoj estradnoj sceni, imao je jake veze i za svoje pjevače se borio svim sredstvima, a sarađivao je sa Džejom, Mirom Škorić, Ninom… Bio je velika konkurencija i, tada neprikosnovenom Breninom menadžeru Raki Đokiću ili Dobrivoju Marinskom.

Nakon što je snimila album “Zašto nosiš presten moj” počela je saradnja, ali I ljubavna veza Mire Škorić i Zorana Bašanovića, koja je trajala nekoliko godina. U to vrijeme Dragana je bila najbolja Mirina prijateljica, a bila je članica Brenine ekipe, koju je vodio Raka Đokić.

Preko noći je preletjela u Bašanovićevo jato. Bukvalbo je preotela momka svojoj najboljoj prijateljici. Zbog Zorana, popularno “Luče iz Kasidola” godinama nije govorilo sa Mirom Škorić. Pomirile su se prije desetak godina, ali bez velike medijske pompe ili podsjećanja na ta vremena iz devedesetih godina.

O Draganinoj i Bašanovićevoj ljubavi se pričalo naširoko, zajedno su nizali poslovne uspjehe, a jednom prilikom su se u šali i ”vjenčali”.

Ipak, kada priča o svojim vezama u ljubavima, ona indirektno spominje i Bašanovića. Ona priznaje:

“Toni mi je bio četvrti momak. Ne mogu da lažem da sam imala desetoricu, kada nisam. Znam žestoko da se zaljubim, a da vremenom baš zavolim partnera. Posljednji momak kojeg sam imala prije Tonija nije bio osoba za brak, iako sam ja to mislila. To me je baš ražalostilo, ali kada pogledam sa ove distance, ne žalim. Presretna sam što je Toni ušao u moj život. On je moja prava ljubav, sa njim mogu i na kraj svijeta. – kaže Dragana, koja je Jarac u horoskopu, a Jarčevi su u ljubavi tvrdoglavi i iskreni. Nema kod nje glume kada je ljubav prema Toniju u pitanju. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending