Pratite nas

Zanimljivosti

Mršave i zarađuju pred kamerama: SETRE OD POLA TONE

Published

on

Kanal TLC upoznao je obožavaoce sa Ejmi Halterman (rođena Slejton) i Tami Slejton iz Diksona u rijaliti seriji „1000-Lb Sisters“, prateći dvije sestre i njihovu braću koji pokušavaju da podrže jedno drugo na putu mršavljenja, piše Yahoo. Emisija je nastavila da dobija na popularnosti, a četvrta sezona bi trebalo da bude premijerno prikazana u utorak, 17. januara 2023. u 21:00 sat.

Kolika je neto vrijednost Ejmi Slejton i kako ona zarađuje?

Mama dvoje djece navodno ima neto vrijednost od oko 250.000 dolara, prema Market Realistu. Pored svojih TV nastupa, Ejmi ima veoma posjećen YouTube kanal na kom često objavljuje snimke i koji ima više od 520.000 pretplatnika. Rijaliti zvijezda takođe radi Cameos, personalizovane poruke za fanove, po cijeni od 20 dolara po poruci.

Iako ni Ejmi ni Temi nisu otkrile koliko zarađuju po epizodi, spekuliše se da bi ta cifra mogla da bude relativna u odnosu na druge zvijezde na malom ekranu.

Kako navodi Business Insider, u dokumentarnim emisijama u kojima učestvuju anonimni takmičari honorar po epizodi kreće se od 1.500 dolara do 3.000 dolara. Isti izvor navodi da bi poslije tri godine honorar mogao da se kreće od 7.000 do 10.000 dolara po epizodi. Poslije toga, prelazi se na na nivo Kardašijana.

Koja je neto vrijednost Tami Slejton i kako ona zarađuje?

Prema više izveštaja, Tami ima procijenjenu neto vrijednost od 100.000 dolara. Pretpostavlja se da je njena zarada manja zbog toga što ima manje pratilaca na YouTube-u od Ejmi sa skoro 150.000 pretplatnika na platformi za dijeljenje videa.

Kao i njen brat i sestra, Tami se pojavila u tri sezone emisije. Njihov brat Kris Kombs otkrio je u januaru 2022. da je Tami smršala 52 kilograma dok je bila u ustanovi za odvikavanje. Sestre su postale poznate kao “sestre od pola tone”.

“Drago mi je što je Tami konačno dobila pomoć koja joj je potrebna – rekla je Ejmi o uspjehu svoje sestre.

“Samo sam željela najbolje za svu svoju braću i sestre.

Tami se udala dok je bila u ustanovi za rehabilitaciju. Njeno vjenčanje sa suprugom Kejlebom Vilingemom u novembru 2022. trebalo bi da bude predstavljeno u predstojećoj sezoni emisije, koja bilježi sve beću gledanost. (Naj portal)

Zanimljivosti

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Published

on

Šumaherov dečko: Ralfova bivša žena znala je za nas, rekao sam joj da spavamo

Bivši vozač Formule 1 i brat legendarnog Michaela, Ralf Schumacher, prije dva mjeseca izazvao je veliku pažnju kad je objavio da je homoseksualac.

15 godina mlađi partner

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju s 15 godina mlađim partnerom Etienneom Bousquet-Cassagneom i priznao da je dvije godine s njim u vezi. Uslijedilo je puno pozitivnih reakcija na autanje, među ostalima, i ona njegovog sina Davida.

No sada se oglasila Ralfova bivša supruga Cora, s kojom ima spomenutog sina, a bili su u braku 14 godina, do 2015. Njih dvoje su nakon razvoda ostali u sjajnim odnosima. Ali Cora sada u intervjuu za Spiegel tvrdi da se osjeća prevareno.

Govori kako nije znala da joj bivši muž ima dečka niti da je homoseksualac iako se, kako ističe, o tome pričalo još dok je bio u Formuli:

– Voljela bih da je Ralf bio otvoreniji prema meni ili da me na neki način uključio u tu odluku. To bi bilo poštovanje prema meni.

Tokom njegove karijere bilo je puno priča i često sam ga pitala je li što od toga istina. Uvijek je sve negirao govoreći mi da umišljam. Čak mi je savjetovao da potražim stručnu pomoć. I onda kad je objavio da je homoseksualac, zaista sam se osjećala izdano, kao da me pogodio nožem. Teške objave poput ovih uvijek utječu na ljude oko vas, uključujući bivšu suprugu s kojom imate dijete. Osjećam se kao da sam potratila najbolje godine svog života. Često se pitam je li ikad bio potpuno iskren prema meni.

Mi smo par

Na ovo je odlučio reagirati Schumacherov dečko. Bousquet-Cassagne je u prvom javnom istupu u intervjuu za RTL rekao: “Razočaran sam Corinim izjavama. Mislio sam da imamo dobar odnos s njom zato što smo se Ralf i ja ranije našli s njom.

– Ona me pitala spavamo li nas dvojica zajedno, a ja sam joj odgovorio: ‘Naravno, da. Mi smo zajedno, mi smo par.’ Ona je reagirala tako da joj je bilo drago zbog nas i to je bilo super. Proveli smo divnu sedmicu s Corom. Zato sam razočaran onim što sada govori.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending