Pratite nas

Poznati

Roker ponosan što u karijeri nikada nije podlegao porocima: ALENU JE NAJDRAŽE PRIZNANJE ZA POLJOPRIVREDNIKA GODINE

Published

on

Legendarni pjevač „Bijelog dugmeta”, Alen Islamović je ostvario veliku popularnost na polju muzike, a kako kaže sada je vrijeme da osvaja i druge sfere. Iza scene je sportski tip, miran, porodičan čovjek, pokrenuo je biznis, a odlučio je da progovori sve o porocima, koji se vezuju za zaljubljenike u rokenrol muziku.

“Ljudi o rokenrolu imaju različita mišljenja, kažu da se mora dobro piti, drogirati, k*rvati, 10-15 brakova imati iza sebe, imati djece na svakom kontinentu. Kod mene je to sve kontra, ja nikada nisam živio taj život, sportski sam tip, živim zdravo, uživam u svojoj porodici koja mi je najveća podrška. Postao sam deda, imam dva unuka i unuku i svaki trenutak kada sam slobodan koristim da bih bio sa njima. To je Alen Islamović, roker – kaže popularni pjevač. porocima:

Prije nekoliko godina on je u rodnoj Krajini započeo svoj biznis u poljoprivredi.

“Ne bavim se samo rokenrolom, ja sam postao i poljoprivrednik. Najviše sam se oduševio kada sam dobio priznanje za poljoprivrednika godine. Imam veliku farmu lješnika u Bihaću. Zasad odlično ide taj biznis, sve što rodi ja prodam – kaže on, i otkriva od čega se bolje živi, od muzike ili poljoprivrede:

“Sve što se radi, radi se iz ljubavi, moj život je muzika, a ovaj biznis je nešto u čemu se dobro snalazim – kaže Alen. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending