Pratite nas

Poznati

Pogledajte Janu u neobičnom izdanju: PJEVA “BUDI NJOJ NEVJERAN” A SVE PUCA OD PROVOKATIVNOG STAJLINGA (Video)

Published

on

Jana Todorović danas je jedna od najangažovanijih pjevačica, a njenu popularnost je još prije tri decenije predvidio Saša Popović govoreći kako se već nakon snimljenog albuma znalo da će biti prava zvijezda.

Na društvenim mrežama koje su nepresušan izvor skrivenih tajni, zanimljivosti, ali i uspomena javnih ličnosti, pojavio se Janin snimak od prije dve decenije, a tada je pjevačica izgledala daleko drugačije nego danas.

Osim što je imala nekoliko kilograma manje, Jana je tada svoju vitku liniju istakla provokativnim stajlingom, koji godinama kasnije, nije bio dio njenog stila oblačenja.

Tokom jednog od svojih gostovanja u emisiji „Grand šou”, Jana je bila vrlo oskudno odjevena. Na sebi je imala crni veš i brushalter, a preko prozirnu haljinu u istoj boji, što je, priznaćete nesvakidašnje izdanje za pjevačicu.

Ona od crnih, elegantnih odjevnih kombinacija, ni danas ne odustaje, ali ono što je svakako evidentno jeste da se Jana prije 20 godina oblačila mnogo provokativnije nego danas.

Ali, tada su Saša I Brena dirigovali joj I kako će da se oblači. Kasnije je tu ulogu preuzeo njen suprug Ivan, koji nema ništa protiv Janinog se*sipila, ali I ne dozvoljava da njegova supruga bude previše razgoličena. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending