Pratite nas

Poznati

Nema honorara za koji bi Šemsa zapjevala u “najluđoj noći”: BOG ME UPOZORIO DA NE PJEVAM ZA NOVU GODINU

Published

on

Iako gazi sedamdeset i neku godinu svoga života popularna Šema Suljaković se ne ponaša penzionerski. Doduše, usporila je tempo, ne trči s tezge na tezgu, već bira mjesta gdje će nastupati.

“Ja sam u tim godinama kada idem samo lagano. Mjesečno otputujem da radim, da zadovoljim i svoju dušu. Čisto iz navike se spakujem i otputujem, pa odem tri dana, nekad i više. Kratko rečeno, uživam!

Zanimljivo je da Šemsa izbjegava novogodišnje tezge, a nudili su joj basnoslovne honorare. Ona vjeruje kako je Bog na vrijeme upozorio da ne nastupa za Novu godinu.

“U mojoj karijeri samo sam pet Novih godina odradila na početku. Sve ostale sam bila na pidžama partiju. To je bila moja odluka. Malo je to iz nekog praznoverja, jer tih pet godina bi mi se svaki put za vrijeme ili nakon nastupa nešto loše dogodilo.

Meni je počelo da radi to po glavi i rekla sam sebi : “To te Bog upozorava da ne radiš za Novu godinu.” Ali bukvalno se desilo svaki put nest.

Recimo padnem niz stepenice u Švajcarskoj, zapne mi haljina. To je bio neki motel sa uskim stepenicama. Nagnječila sam rebra i otišla u bolnicu.

U Americi je trebalo sutradan da nastupam u jednom lokalu i dođe policija taj dan u ponoć i kaže da je taj lokal dignut u vazduh!

Onda u Bosni u dvorani doček. Bio je švedski sto, a papci navalili i pojeli i popili sve, nismo imali običnu vodu da popijemo! O petardama da ne govorim, od dima nismo mogli da dišemo. Čak je i Martu Savić petarda spržila po nozi. Tada sam rekla stop! (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending