Pratite nas

Zdravlje i ljepota

Mara Bukejlović iz Doboja: BILJNIM TERAPIJAMA IZETA KAHRIMANA POBIJEDILA SAM KARCINOM MOKRAĆNE BEŠIKE U TREĆOJ FAZI

Published

on

Mara Bukejlović je 66-godišnja ekonomista u penziji iz Doboja. Kaže, da je cijelog života bila “zdrava kao drijen”, a da se ne boji nikakvih poslova. Ništa joj nije ni msko raditi, niti je nepoznanica.

“Samo nisam popravljala auta i nisam se penjala po krovovima, sve ostalo sam radila” – kaže na početku razgovora.

Ova hrabra žena se prije nepune tri godine susrela sa, kako kaže, “smrtnom dijagnozom” – karcinom mokraćne bešike (treća faza).

“Ranije nisam imala nikakvih zdravstvenih tegoba, a u junu 2021. godine su mi dijagnosticirali karcinom. Jedino rješenje su bili kemoterapija i vađenje organa. Odbila sam, jer su mi rekli da ću nakon operativnog zahvata nositi kesu koja se stalno mijenja. Takav mi život ne treba; radije ću se pozdraviti ovozemaljskim životom, nego životariti. Okrenula sam se prirodnoj metodama i alternativnoj medicini – kazuje Mara.

Stupila je u kontakt sa čuvenim sarajevskim fitoterapeutom Izetom Kahrimanom, koji drži apoteku “Herbalist M” u Sarajevu. Oni su godinama na glasu kao tim koji postiže velike uspjehe u liječenju svih vrsta kancerogenih oboljenja, gdje je procenat izlječenja oko 90 posto. Za svaki izliječeni slučaj posjeduju urednu dokumentaciju.

Fitoterapijom se zvanično bave duže od 20 godina. Oni za svakog pacijenta i njegove medicinske nalaze pripremaju posebnu biljnu terapiju; Izet i Mirza kao sjajni poznavaoci fitoterapije, a dr. Nevzeta Kahriman, kao “nadzorni organ” i mentor.

“Sa terapijom “Herbalist M” sam krenula sredinom avgusta 2021. godine. Dosta je zahtjevna, ali ne žalim. Forsira se biljna ishrana, čajevi, tinkture, med, polen, programi detoksikacije… Imala sam tabelu, na kojoj su ispisane satnice i količine uzimanja tih preparata. Program je zahtjevan, ali daje sjajan rezultat. U tih pola godine sam pojela i popila oko pola tone soka od domaće mrkve.

Jedno vrijeme je bila prinuđena da pauzira sa ovom terapijom, jer je morala da hirurški ukloni bruh.

“Operisao me je doktor Marko Ramčić. On kaže da mi ne bi vjerovao u moju priču da nije bio svjedokom svih mojih tegoba. On je bio dio tima koji je pratio moj karcinom” – kazuje Mara.

Dodaje, da bez obzira što je nestalo tragova teškog oboljenja, ona redovno odlazi na ljekarske kontrole. Svi nalazi su uredni, a kontroliše se svaka četiri mjeseca.

“Zadnji put sam radila cistokopiju. Nalaz je uredan, nema nikakavih tragova ni da je tu nekada bio karcinom – otkrila nam je Mara, te nam ustupila najznačajnije svoje medicinske nalaze.

U zlatnoj niski uspjeha Izeta i Mirze Kahrimana, kojima je desna ruka dr. Nevzeta Kahriman, je liječenje pacijenata sa kancerogenim oboljenjima. Za takva oboljenja primjenjuju poseban onkološki program, koji se bazira na iskustvima i recepturama najvećih svjetskih medicinskih stručnjaka. Kažu, „uzimali su“ od svakoga po nešto, dodali svoja znanja i recepture, te napravili miks koji daje odlične rezultate kod svih kancerogenih oboljenja.

Njihova statistika kaže da 90 posto slučajeva u potpunosti izliječe od raka, a kod ostalih su primjetna znatna poboljšanja.

“Postižemo velike uspjehe u liječenju svih vrsta kancerogenih oboljenja. Najčešći su debelo crijevo i prostata. Kod ovih oboljenja procenat izlječenja je oko 90 posto. Za svaki izliječeni slučaj imamo urednu dokumentaciju. Slijede svi oblici bolesti štitne žlijezde, srčano žilnih poremećaja, gastrointerološkog trakta, mjehura, dojke, raka grla, jednjaka, kostiju… To je procenat oko 80 posto – kaže Izet Kahriman.

Onkološki program „m“ sadrži – post na sokovima, čišćenje organizma, parazitni program, a ostalo su dodaci vezano za određenu vrtu kancera.

“Na takav način vraćamo organizam u poziciju da se sam bori. Znači, vratimo imunitet, nakon toga je organizam taj koji se sam dalje bori.

Na kraju su nam kazali i ovo, kako su primijetili da su im najčešći oni pacijenti koji su prošli skoro sve terapije klasične medicine, te kada su izgubili svaku nadu – obraćaju se njima za pomoć. Nažalost, neki stignu prekasno! Bilo bi najbolje po pacijente kada bi već nakon prvih medicinskih nalaza uključili i biljne terapije i onkološki program apoteke HERBALIST M. (Naj portal)

Kontakt telefon Izeta Kahrimana je: 00387/62 140 032 ili 061 790 350 (Mirza)

Apoteka se nalazi u centru Sarajeva, Marin Dvor, Ulica Valtera Perića 4

 

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending