Pratite nas

Poznati

Četiri decenije blistave kaijere: KAKO ĆE DRAGANA MIRKOVIĆ OBILJEŽITI JUBILEJ

Published

on

Još malo, pa će se navršiti 40 godina od ulaska Dragane Mirković I svijet šiu biznisa. Na to je ona ovih dana podsjeila javnost.

“Sretna sam zbog svega što se desilo, ali i uzbuđena jer ulazim u godinu jubileja, tako da će biti mnogo zanimljivih projekata tokom 2023.- najavljuje Dragana.

Teško je povjerovati da će se usuditi u veliku turneju po bivšoj Jugoslaviji, gdje je I danas zvijezda I ličnost broj jedan. Ne pribojava se ona takvih orojekatam već snatra da joj troše puno energije, a donose malo novca. Ipak, sasvim je izvjesno da će se družiti sa publikom u Beogradu, Sarajevu, Zagrebu, Podgorici, Skopju, Novom Sadu…

Po mnogo čemu jedinstvena Dragana Mirković je otkrila šta je to što je pokreće, te odakle joj tolika energija I nakon četiri decenije karijere.

“Samo je jedna istina, a to je da je poenta u ljubavi, prema publici, muzici, ljudima, ja se obradujem kada vas vidim. Fanovi su me ucijenili da kažem da ću godinu pamtiti po svojim rekordima, bilo je divnog druženja, divnih koncerata, činjenica je da su svuda oboreni rekordi. Presretna sam, poslije toliko godina u ovom poslu, ulazim u godinu jubileja, ovo za mene nije posao, to je ljubav” – kaže Dragana. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending