Pratite nas

Poznati

Belma Huseinefendić snimila narodnjak: DOVOLJNO SAM LUDA, OD PJESME NE OČEKUJEM NIŠTA

Published

on

Proslavljena učesnica „Zvezda Granda“, Belma Huseinefendić, radi punom parom na svojoj karijeri, a nakon dueta sa kolegom Aleksandrom Josifovskim i obradom hita „Bog i batina“, odlučila je da ponovo obraduje publiku.

Naime, ona je objavila novu pjesmu i spot pod nazivom „Neću“, a iako su svi očekivali da će pjesma da bude u nekom pop modernom stilu, ona je ovog puta odlučila da učini nešto drugačije i zadovolji ukuse ljubitelja folka.

Mnogi bi ovo okarakterisali kao hrabar potez, ali Belmu to ne plaši jer kako je pokazala u takmičenju ona može da pjeva sve, što potvrđuju i odlični komentari publike ispod ove objave.
I za ovu numeru tekst je napisala sama, što daje cijelom projektu posebnu čar.

“Što se tiče teksta, ovo mi je jedan od omiljenih koji sam uradila još za vreme ljeta, posvetili smo se maksimalno pjesmi i nije nam žao ni sekunde potrošenog vremena– rekla je pjevačica koja u životu ne voli da ima prevelika očekivanja.

“Od pjesme ne očekujem ništa, ne volim očekivanja, ali se nadam da će se publici svidjeti i da će uživati u njoj– ističe Huseinefendićeva. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending