Pratite nas

Zanimljivosti

Prodavačica otkrila: „Svaki put prepoznam muškarce koji varaju, uvijek rade ovo“

Published

on

Iako obično na platformi objavljuje vijesti o slavnim osobama koje uđu u prodavnicu, prodavačica u Chanelu, TikTok korisnica Šenon Hil nedavno je otkrila jednu informaciju o kupovnim navikama nekih muškaraca koji tamo zalaze.

“Počela sam da radim sa samo 19 godina, ali sam ovo brzo naučila”, rekla je Hil.

Ispričala je kako muškarci često u ovo doba godine dođu u Chanel i traže njihov omiljeni proizvod za svoje supruge jer prodavnica sve ima zapisano u svojoj arhivi.

Ali mnogi od njih, dodala je, svojoj ženi kupe njen omiljeni parfem, a onda isti taj parfem kupe i za svoju ljubavnicu.

“Znate zašto? Jer ne žele da im kuća ljubavnice miriše drugačije pa da im žene to primijete”, objasnila je.

A ti muškarci, dodala je, uvijek kupuju isti Chanelov parfem.

„Uvijek je to ‘Coco Mademoiselle'“, kaže Hil. “Nikada nije ‘Chanel 5’, to kupuju svojim mamama. Nikada ‘Chance’. Uvijek ‘Coco Mademoiselle’…”

“Godinama sam radila u prodavnici luksuznog nakita i muževi su uvijek radili istu stvar. Uvijek je bilo smiješno vidjeti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i mijenja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno sviđa”, dodala je jedna korisnica.

„Isto je i u restoranima“, napisao je konobar. “Nedjeljni ručak sa ženom i djecom, a pauze za ručak i sat vremena za koktele s ljubavnicom!”

Zanimljivosti

Nakon šokantnog otkrića: MOAMER KASUMOVIĆ ZABRANIO KOMENTARE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Published

on

Nakon šokantnog otkrića: MOAMER KASUMOVIĆ ZABRANIO KOMENTARE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Glumac Moamer Kasumović osuđen je za bludničenje nad maloljetnikom, otkriveno je prije nekoliko dana.

Naime, nakon predstave Beogradskog narodnog pozorišta “Tiho, tiše”, koja je izvedena u sklopu 6. Sarajevo Festa 16. septembra, u Narodnom pozorištu Sarajevo, upriličen je razgovor o predstavi koja govori o vršnjačkom nasilju.

Da li je tema nasilja ili nešto drugo iniciralo mladića iz publike da ustane i onim što je izjavio skrene pažnju i nadasve zgranutost prisutnih, teško je reći.

Kako su potvrdili prisutni, mladi čovjek je ustao i kazao: “Molim vas, želim nešto da kažem!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

Iz rečenica se dalo zaključiti da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina. A da je počinilac poznati glumac. Iz publike su ga pitali o kome se tačno radi, na šta je mladić odgovorio – Moameru Kasumoviću (43).

Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu kazao da je cijeli slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda. Glumac je osuđen za bludničenje nad maloljetnikom na kaznu zatvora od godinu dana, no svoju slobodu je platio 36.500 KM!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic)

I dok sve njegove bliske kolege s kojima je godinama radio, osuđuju Moamera zbog ovog čina, glumac se nijednom nije oglasio.

No, jedino što je učinio je da je zabranio komentare na društvenim mrežama.

(Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending