Pratite nas

Poznati

Možda nabolji opis Ane Bekute: DA PITATE KO JE PRIMJER JAKE ŽENE, REKAO BIH NJENO IME (Video)

Published

on

Ana Bekuta važi za jednu od najomiljenijih i najvoljenijih pjevačica na eks jugoslovenskim prostorima. Svima je dobro poznato da ona ima veliku armiju publike koja je prati kroz sve godine uspješne muzičke karijere.

Nije je život mazio, ali ona nikada nije kukala. Dostojanstveno se borila, izgradila karijeru bez ijedne mrlje

Osim porodice, kolega i prijatelja, fanovi su pjevačici najveća podrška u lijepim, ali i u teškim momentima kroz koje je Ana prolazila.

Na društvenoj mreži TikTok nedavno je osvanuo jedan video koji je rasplakao milione. Naime, admin njene fan stranice iskoristio je tekst jedne emotivne pjesme uz Anine snimke, a u ovom videu se vidi koliko je Bekuta jaka u najtežim životnim momentima, ali se vidi i koliku ljubav pjevačica dobija od svoje publike.

-Ona je znala toliko graciozno da pati, nikada sebi ne bi dozvolila da padne, plače, slomi se pred ljudima. Svoje probleme je uvijek držala za sebe, kada je bila najtužnija, bila je najljepše obučena. Glava joj je uvijek bila pozicionirana visoko, pogled leden. Znala je ona raskošno da se smije i kada se u njoj svijet ruši. I kada biste me pitali ko je primjer jake žene, uvijek bih rekao njeno ime – glase stihovi pjesme koji su uz ovaj video rasplakali milione. U nastavku teksta pogledajte video. (Naj portal)

@bekutanafanpage

❤️ #anabekuta #svesamsteklasama #imesreće

♬ Originalton – Ana Bekuta | fanpage

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending