Pratite nas

Poznati

Pobjednik poroka: MIROSLAV ILIĆ 33 GODINE NIJE NI PRIMIRISAO RAKIJU, A U PIĆU SAM BAŠ BIO PRGAV

Published

on

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić je osoba koja bez kompleksa ili sujete priča o svim svojim životnim ili profesionalnim osobama. Zato ga i publika i prijatelji vole decenijama.

On ne krije da je jedno vrijeme uživao u alkoholu, te da je zbog toga imao provlema. Ali, to je sada daleka prošlost.

“Toga u mom životu nema 33 godine. Tačno u martu 1989. popio sam čašicu alkohola posljednji put. Rekao sam sebi: ‘Miroslave, to nije za tebe, nemoj da ti je više palo na pamet u životu’. Hvala Bogu, od tada nikad više”.

Kaže da mu se nije dešavalo da danima ne dolazi kući kad se napije, kao i da je znao mjesecima da se liječi poslije pijanstva, a jedna od neslavnih epizoda koje se sjeća je ta kada je supruzi Gordani zapalio garderobu, jer mu je rekla da nema šta da obuče.

“Istina je (smijeh). Zamislite čovjeka budalu koji ženi zapali svu garderobu! U rakiji sam baš bio prgav. Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše”, iskren je Miroslav Ilić. (Naj portal)

Poznati

Sve je spremno za koncert Nene Murića: NAJ PORTAL U BEKSTEJDŽU

Published

on

Neno Murić večeras održava svoj solistički koncert u Domu Mladih, a publiku je oduševila vijest da je specijalna gošća Jelena Tomašević. Mnoge je pozitivno iznenadio ovaj izbor gostiju, te vjerujemo da će provod biti odličan.

Inače, u bekstejdžu je Bh. dizajner Milan Senić, koji se pobrinuo sa stajling Nene Murića, ali i zanimljovo je i to da se Milan nakon sedam godina sreo sa Jelenom, obzirom da su se upoznali 2016. godine kada je Ivan Bosiljčić snimao film isto tako u Domu Mladih.

 

Neno je pripremio odličan repertoar za publiku, tako da će prisutni moći uživati u numerama poput: ” Stope da ti ljubim”, “Ljubiš mi se”, “Milimetar”,”Baška ti”,” Na tvojoj strani” i mnogim drugim.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending