Pratite nas

Poznati

Pjeva i kad boli: POGLEDAJTE KAKO MUHAREM SERBEZOVSKI PJEVA NA OPERACIJONOM SOLU U SARAJEVSKOJ OPĆOJ BOLNICI

Published

on

Već smo objavili da je Muharem Serbezovski imao nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa u Beogradu, kada je pao i povrijedio kuk. Pjevač je pao s visine od 20 centimetara, ali je ipak uspio da izvede numeru za potrebe snimanja emisije.

Iako su ljekari prvobitno mislili da nije došlo do većih povreda, Muharemu se stanje znatno zakomplikovalo, te je na kraju morao da ide na operaciju kuka. Hitno je prebačen iz Beograda u sarajevsku Opću bolnicu “Prim. dr. Abdulah Nakaš”.

Operacija je uspješno obnavljena, Muharema sada čeka process oporavka I rehabilitacije. Bitan je vedar duhh, a on ga nikada nije napuštao. Svjedoči to I ovaj snimak koji se pojavio na društvenim mrežama. Naime, pevač je na operacionom stolu zapjevao svoj veliki hit „Zašto su ti kose pobelele, druže“ i sve vrijeme je bio nasmijan.

“Samo za raju iz Sarajeva” kazao je dok se pripremao za intervenciju, te zapjevao te medinskom osoblju priredio događaj za pamćenje. (Naj portal)

http://

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending