Pratite nas

Poznati

I kamen bi zaplakao: BOJAN ILIEVSKI JE SIROČE, ODGAJA GA BAKA, A PJEVA KAO SLAVUJ (Video)

Published

on

Dvadesetdvogodišnji Bojan Ilievski je sa velikom hrabrošću kročio na Grandovu scenu, ispunjen nadom da će mu drugo pojavljivanje u “Zvezdama Granda” donijeti sreću.

Njegov izbor bile su pjesme “Sin” Šerifa Konjevića i “Pesma” Šabana Šaulića, koje je izveo sa puno emocija. Bojan je pokupio simpatije žirija koji ga je nagradio sa šest “DA”. Tome se najviše obradovala Bojanova baka, te se obratila Saši Popoviću i članovima žirija iz čuvene sobe emocija.

“Ja sam mu baka sa majčine strane. On nema ni oca ni majku, ja sam mu jedina podrška. Umrli su mu i otac i majka – rekla je baka sa knedlom u grlu, nakon čega su je prekinule suze.
Granda

Bojanu se grlo steglo, a suze su same krenule. Sanja Kužet se u najtežem momentu našla kraj njega. Emocije su se u studiju mešale, suze nadolazile, a riječi podrške i gromoglasan aplauz pružili su mu svi članovi žirija, kao i publika u studiju.

“Baka je donijela sreću, šest glasova, pa to je super. Ovo je respektabilno. Specifična je situacija, ali “Zvezde Granda” su jedna velika porodica, prema tome dobio si tu veliku porodicu, mnogo prijatelja… trudi se i čestitamo ti što si prošao u drugi krug – rekao je Popović i uspio da mu izmami osmjeh na lice.

Jedan od najemotivnih trenutaka u istoriji “Zvezda Granda” ni Sašu Popovića nije ostavio ravnodušnim. On je riječima podrške dotakao srca svih, a posebno mladog Bojana koji je ovoga puta dobio veliku šansu da svoj težak život promijeni. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending