Pratite nas

Poznati

Zatvorski sati Seke Aleksić: JA LUDAČA HOĆU DA SE UTRKUJEM, PA ZAVRŠIH U “P*DEKANI”

Published

on

Seka Aleksić neko je ko sa domaćim medijima razgovara o brojnim dešavanjima kako na sceni, tako i kada je reč o njenom privatnom životu. Ovih dana je u centru pažnje zbog pomirenja sa Draganom Mirković, s kojom nije govorila godinama.

Opak, nas je ponajviše zanimalo, kako joj je bilo u zatvoru, jer je bila uhapšena zbog prebrze vožnje. Na auto putu Beograd – Novi Sad vozila je 203 km/h.

“Da razjasnimo – nisam bila u zatvoru, nego u pritvoru. Sjedila sam na klupi i čekala da dođe sudija. Bili su prijatni svi tamo. Istina je da sam vozila 203 kilometra na sat. A ja sam u sebi mislila da sam bozila i više, ali me nisu slikali.

Tada su me “isprovocirali” neki momci. Htjeli su da se trkamo, dodavali su gas u svom auomobilu. Sama sebi kažem, e nećete momci me prestići, pa zadam gas do daske. Ali, policija se pojavila i mene strpaše u “p*dekanu” – ispričala je popularna pjevačica.

Platila je kaznu, podijelila auograme i CD-ove u policijskoj stanice, ali I dala obećanje da više nikada neće voziti brzo.

“Sada sam vozač za primjer, vozim normalno, poštujem saobraćajne propise. Vežem se u kolima, savjestan sam vozač. Da me sad vidite, ne biste me prepoznali. Policija mi je zadala strah – prizanala je Seka. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending