Pratite nas

Poznati

Maja Šuput oduševljava: PRINCEZA, BARBIKA, KIP SLOBODE

Published

on

Maja Šuput zablistala je, kao članica žirija, u drugoj polufinalnoj emisiji hrvatskog Supertalenta, a ovaj put svojim modnim izdanjem u stilu princeze podsjetila je na Barbie lutku, a neke čak i na Kip slobode.

Ona, inače, za svaku emisiju donese novu dozu glamura, ni ovaj put nije podbacila. Od modnih izdanja do farbanja obrva i upečatljivih frizura, hrvatska pjevačica zasigurno zna kako privući pažnju. To joj je pošlo za rukom i u ovoj emisiji kada se pojavila u svom “princeza” izdanju.

Dugu šljokičastu haljinu naglašenog dekoltea i crnim kožnim rukavicama spojila je s otvorenim crnim sandalama. Izgled dostojan princeze pored elegantne balske haljine upotpunila je i tijara na glavi. Blagi talasi u kosi i jednostavna šminka zaokružili su ovo Majino izdanje.

Pjevačica je fotografije svog modnog izdanja podijelila na Instagramu, a u komentarima su se nizale pohvale za njenog stilista Marka Grubnića koji je zaslužan za ovo izdanje.
Neki su se našalili da Majin njen izgled ima energiju Kipa slobode, dok su neki opet tvrdili da ih podsjeća na Barbie sa zaključkom da je izdanje “pun pogodak”. (Naj potal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending