Pratite nas

Poznati

Penzioneri padali u nesvjest: NA BRENINOM KONCERTU INTERVENISALA HITNA POMOĆ, A JEDNOG PENZIONERA BRENA LIČNO NJEGOVALA

Published

on

Lepa Brena održala je dva koncerta u mjestu Nedelišće u Hrvatskoj. Nastupala je u okviru manifestacije “Mesap jesen 2022”, a veliki broj njenih fanova došao je da je čuje i vidi.

Kako piše hrvatski portal 24sata, dvorana je bila prepuna, ali zbog problema sa zvukom posjetioci je nisu najbolje čuli. Ona je to pokušala da riješi, ali nije uspjela.

Na Brenin koncert došle su sve generacije, primjetno je bilo da su tu i djeca, tinejdžeri, njihovi roditelji, ali i bake i deke. Prema izvještajima medija, Breninim koncertima prisustvovao je i veliki broj penzionera, a na jednom je zbog njih reagovala i Hitna pomoć.

Naime, šestoro njih je palo u nesvjest, dok je jedan penzioner bio u punoj snazi. On je preskočio ogradu i popeo se na binu. Reagovalo je obezbjeđenje, ali je pjevačica tražila da ga ne diraju, pa je ostao na bini i gledao izbliza Brenu dok je izvodila svoje najveće hitove.

“Ostavite gospodina, on je moja briga, ja ću da ga njegujem – kazala je Brena. (Naj portal)

Poznati

Emir Lapsus u sred Beograda vukao krevet: U SPOT ULOŽENO NEKOLIKO HILJADA EURA

Published

on

Emir Aličković, poznatiji kao Emir Lapsus, nakon što se upustio u solo karijeru, neumorno je radio na novim pjesmama kako bi opravdao očekivanja publike. Naime, Emir je poznat po baladama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i filmskim spotovima, a sada, nakon diskografske pauze, obradovao je publiku novom pjesmom koja nosi naziv „Prodajem“.

Nakon napuštanja benda, mnogi su predviđali u kojem pravcu će ići njegova karijera i da li će uspjeti da zadrži simpatije publike i kao solo izvođač, ali s obzirom na potražnju za Emirom, reklo bi se da je u tome uspio. Aličković je čitavu ljetnu sezonu nastupao i nije bilo kluba u kojem se nije tražila karta više, a publika je željno iščekivala nove pjesme.

„Prodajem“ je već objavom teasera privukla pažnju, a pjesma je svjetlost dana ugledala 16. septembra, na njegov rođendan. Kako kaže, odlučio je da svima onima koji ga podržavaju i prate kroz karijeru za svoj rođendan pokloni pjesmu. Režiju spota potpisuje Haris Dubica, a muziku i tekst Marko Drežnjak i Rade Rakazov, dok je aranžman radio Dušan Alagić.

Pored toga, Emir se odlučio na hrabar potez te će sve svoje nove pjesme objaviti na svom YouTube kanalu, što je izuzetno rizično jer ovoj platformi treba vrijeme da provjeri svaki kanal, te samim tim dozvoli pjesmama pozicioniranje na trendingu.

Ovo je prva u nizu pjesama koje će izaći, a u narednom periodu biće objavljene bar još dvije numere koje će svakako biti drugačije od onoga na šta je publika navikla.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending