Pratite nas

Poznati

Da li ste spremni za vrtlog emocija: DŽEJLA RAMOVIĆ OBJAVILA NOVI SPOT I TO SA ISLANDA

Published

on

Bez prevelike pompe, nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović objavila je novi singl. Čini se da donosi vrtlog emocija u pjesmi “Sparta”. Tako je prekinula skoro dvogodišnju pauzu od posljednjeg svog noviteta.

Kadrove je snimala na Islandu. Muziku je radio Nemanja Antonić, tekst je napisala Kosana Stojić, a za aranžman bio je zadužen Nemanja Antonić.

“Jedva sam čekala da vam pokažem na čemu smo to radili zadnjih nekoliko mjeseci. Prošlo je dugo vremena od posljednje pjesme pa sam već i zaboravila kakvo je ovo uzbuđenje. Ne mogu dočekati da čujem vaše utiske! Uživajte u ‘Sparti’, hvala vam i volim vas”, napisala je Džejla.

Sudeći po prvim reakcijama oduševljenih slušalaca izgleda da je vrijedilo višegodišnje čekanje.

„Najiščekivanija pjesma godine je napokon izašla“, „Naježih se od pjesme i njene ljepote“, „Od njene nestvarne ljepote ne mogu da čujem pjesmu“, „Da li je ovo moguće? Džejla bravo!“, „Ništa manje od nje nismo ni očekivali“, „Tvoj zlatni glas“, „Melem za dušu“, „Džejla definitivno nije sa ove planete“, „Nešto najljepše što nam je muzičko nebo podarilo“, samo su neki od komentara.

Među poznatim ličnostima koje su čestitale Džejli na ovom uspjehu je Marija Šerifović, koja je bila njena mentorica u takmičenju “Zvezde Granda”. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending