Pratite nas

Poznati

Miroslav Ilić o karijeri dugoj pet decenija: JA SAM ROMANTIČNA MAGARČINA

Published

on

Legendarni Miroslav Ilić obiolježava pet decenije umjetničkog rada. Rim povodom u Beogradu rasprodao je I drugi koncertz u “Areni”. Novinarka ga je pitala “Da li moše išta biti bolje, nego biti muškarac koji je više od pola vijeka prvi u uspjehu, muzici, pesmama?

” Zlato, sve to lijepo zvuči, ali nije sve to tako jednostavno. Komplikovani su to životi. Nije lako upakovati sve to, izmiriti privatno i poslovno. Pitanje je vremena, vaspitanja i mentalne snage. Bio bih jedan on najvećih lažova, kada bih rekao da nisam ostvario najveći od svojih snova. Sanjao sam da dočekam da proslavim, kao aktivni pjevač, pedeset godina karijere – kazao je Miroslav.

Jednom prilikom slavuj je kazao da je “više puta bio na vrhu, re da je to mnogo teško. Ima i obrazloženje za to:

“Samo magarac može da uvrti sebi u glavu da ga svi vole’. Ja sam samo i dan danas romantična magarčina, ali se ne kajem zbog toga – kaže Miroslav. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending