Pratite nas

Zdravlje i ljepota

POMAŽE KOD ZATVORA I REUME: Recept za mješavinu maslinovog ulja i limuna

Published

on

Ako se osjećate natečeno, tromo i umorno, vaše je tijelo vjerovatno opterećeno toksinima. Razlog tome može biti loša i nezdrava ishrana ili usporeni metabolizam, što je povezano s preopterećenjem jetre i žučnog mjehura.

Ova jednostavna mješavina maslinovog ulja i limunovog soka podstaknuće rad vašeg metabolizma i ubrzati izlučivanje toksina. Istovremeno će vas zaštititi od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Ova mješavina otklanja zatvor, čuva zdravlje srca i krvnih žila, pomaže kod reume, opdlična je za mršavljenje, a redovnom upotrebom smanjićete nivo lošeg kolesterola i triglicerida u krvi.

POTREBNI SASTOJCI: ½ supene kašike (8 g) maslinovog ulja i ½ supene kašike (5 ml) svežeg soka limuna

Pomiješajte oba sastojka. Mješavinu popijte pola sata prije doručka. Možete je koristiti svakodnevno.

Preporučena dnevna količina je jedna supena kašika. Kako bi bila što učinkovitija, mješavinu konzumirajte najmanje tri puta sedmično. (Naj portal)

Zdravlje i ljepota

DE LA LUNA, 100% prirodni eliksir: Neka vam koža bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti

Published

on

DE LA LUNA, 100% prirodan eliksir, pruža izuzetnu njegu i najzahtjevnije kože. Toliko zdrav da može i da se jede (regeneriše sluzokožu želuca).

Spoj određenih ljekovitih trava u preciznim razmjerama, pčelinjeg voska i maslinovog ulja daje eliksir koji trebate imati u kućnoj apoteci.

Ova magična formula pomaže kod upala, bubuljica, ojeda, crvenila, iritacija, osipa, opekotina, gljivičnih infekcija, herpesa, ispucale i suve kože, ujeda insekata…

Pomaže kod regeneracije kože, hidrira i efikasno spriječava nastanak novih i ublažava već postojeće bore. Eliksir De la Luna sadrži vitamine, minerale, proteine, masne kiseline.

Koža treba da bude izvor samopouzdanja, a ne anksioznosti. Neke bezbrižnosti možete da kupite.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending