Pratite nas

Poznati

Ibro Bublin postao bajker: SVENA SA “OPASNOM I JAKOM MAŠINOM”

Published

on

Ibro Bublin ne prestaje da oduševljava region svojim raskošnim vokalom, izgledom, ali karakterom i vaspitanjem iz kojeg isijava skromnost. Sada je šokirao mnoge objavom fotografije, na kojoj pjevač pozira kraj dvotočkaša, obučen kao bajker.

“Odmah da se razumijemo, položeno za motor imam odavno, ali nisam bajker, to je bilo za potrebe snimanja spota za novu pjesmu. Vozio sam motor i vidjećete uskoro kako sam se snašao (smijeh)- otkriva Ibro i otkriva da scene sa „opasnom i jakom“ mašinom nisu bile lake.

“Bilo je puno kadrova i scena sa motorom, ali ne smijem puno da otkrivam, osim da je to jedna jako interesantna priča u vezi moje nove pjesme. Inače je radio vrhunski kompozitor Dragiša Baša, a aranžman Dejan Kostić. Pjesma je u mom fazonu, sa prizvukom starog folka – otkriva pjevač koji se za potrebe novog spota oprobao u različitim ulogama. Jedna od njih bila je i uloga zaljubljenog momka. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending