Pratite nas

Poznati

Orgijao sa 12 djevojaka u Cirihu: KAKO JE DARKO LAZIĆ RAŠTIMOVAO UGRAĐENI VJEŠTAČKI KUK

Published

on

Pjevač Darko Lazić (30) već neko vrijeme uživa u vezi s novom djevojkom Katarinom, od koje se ne odvaja. Nakon niza turbulentnih životnih perioda i skandaloznih izjava u javnosti, Lazić je sada priznao i da je orgijao u Cirihu sa 12 žena.

Na ovaj korak se odlučio kada je bio s nekoliko drugara, pa su otišli u javnu kuću i birali djevojke s kojima će da se zabave, a nakon akcije koja je trajala cijelu noć folkeru su se pojavili problemi s kukom koji je operisao poslije teške saobraćajke.

“Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam je*ao 12 djevojaka. Kad sam ušao, nisam znao gdje prije da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovjek gdje će prije! To mi je bila velika želja. Drugare nisam vidio cijelu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odsjeli – priča Darko na početku.

Kako je ispričao, Lazić je poslije orgijanja, koje je trajalo cijelu noć, imao probleme s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u udesu koji je imao ij nekoliko godina.

“Pred jutro me je mnogo bolio kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija posle saobraćajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Beograd mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovjek je samo počeo da se smije, pogledao me je i rekao: “Darko, hajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umjereno” – prisjeća se folker. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending