Pratite nas

Poznati

Zorica Brunclik s prisjetila Šabanovih riječi: SAMO, DA OVOG MAGARCA OŽENIM

Published

on

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića i njegova trudna izabranica Marina Velimirović izgovorili su sudbonosno “da”. Nažalost, sudbina je tako hrjela da njegov otac ne dočeka te radosne trenutke, ali eto život ide dalje.

Bilo je dirljivo na svadbi, a sve je rasplakala i nasmijala Zorica Brunclik, evocirajući uspomene ne ljubav slavnog pjevača prema sinu. Zorica je iznijela detalje iz prošlosti, pa prepričala kako je bilo kada je Mihajlo rodio.

“Ja znam porodicu otkako su dobili Sanelu, Ildu, Mihajla… U hotelu kod Čačka došla je vijest da se kuma Gordana porodila. Jedini put da tamo nisam imala opravdanje da je adekvatno, za mene je to bio najveći argument da ne odem na koncert. Danas je došao taj dan da se vjenča”, rekla je i dodala:
.
“Sjećam se posljednje slave kada je Šaban bio živ, čekali ste nas vi, neko je pitao da li je moguće da nema muzike jer kuma nije htjela. Mislili su na Gocu, htjela je da se ispričamo. Tada smo sjedili, on je prvi put tada rekao: ‘Kumo, samo ovog magarca da oženim i onda sam miran.’ On je trebalo krajem juna da se oženi. Danas sam ja tu.” – kazala je Zorica. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending