Pratite nas

Poznati

Poslušajte novu pjesmu Muje Isanovića: “KRALJICA BALKANA” JE PREDSTAVLJENA U BIHAĆU

Published

on

Iako nikada nije bio velika zvijezda, Mujo Isanović važi za jednog od najtraženijih narodnjaka posebno u Njemačkoj. Ne samo da će za njega menadžeri, organizatori nastupa i, što je najvažanije publika, reći da je istinski profesiornalac na sceni, već i odličan šoumen.

Omiljen je među kolegama. Isanović na njemu svojstven način, uvijek nađe način da, osim bogatim repertoarom, i zanimljivim koketiranjem s publikom, svaki nastup učini drugačijim u odnosu na one kakve naprave njegove kolege. Zato i ne iznenađuje što je Mujo godinama, i pored “najezde” na stotine novih-mladih pjevača, i dalje jedan od najradije viđenih na gostovanjima, privatnim feštama…

Vjeran je godinama i Bihaćkom festivalu. Tamo je svake godine, rame uz rame sa drugim kolegama, i uvijek uz Dilvada Dadu Felića, organizatora festival. Ove godine se predstavio s pjesmom “Kraljica Balkana”, čiji je kompletan autor upravo Dado Felić. Pjesma je objavljena na Youtube I polako osvaja srca publike. (Naj portal)

Poznati

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Published

on

Jelena Karleuša: Suosjećam s narodom koji je stradao u BiH, donirat ću novac

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša izrazila je solidarnost s unesrećenima u poplavama u Bosni i Hercegovini te pozvala pratitelje da im pomognu.

– Duboko suosjećam s narodom koji je stradao u BiH! Donirat ću novac, a koristim priliku da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću – napisala je na Instagramu i podijelila apel Pomozi.ba.

Solidarnost s unesrećenima su pokazale mnoge druge poznate ličnosti. Među njima su Zdravko Čolić, Marija Šerifović, Mirza Selimović, Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, Milan Pavlović i drugi.

Obilne padavine izazvale su poplave i odrone u dijelovima Federacije BiH. Najgora situacija je u Jablanici, koja je potpuno odsječena, a poplave su pogodile i Konjic, Kiseljak, Kreševo, Busovaču i Fojnicu.

Novac ugroženima možete donirati pozivom na broj 17039, direktno na stranici Pomozi.ba, kao i uplatama na transakcijski račun. Crveni krst u FBiH je također otvorio humanitarni broj 17023, a navode da se uplate mogu vršiti i na namjenski račun 1340011130004680 – ASA Banka d.d. Sarajevo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending