Pratite nas

Poznati

Da li je Nikola Ajdinović novi Šaban: ŠEĆER ZAŠEĆERIO NOVOM PJESMOM (VIDEO)

Published

on

U glasovne sposobnosti Nikole Ajdinovića Šećera uvjerili smo se još tokom takmičenja u “Zvezdama Granda”, gdj je sve osvojio maestralnim izvođenjem najvećih hitova Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića. I poslije pet godina od takmičenja uspio je da održi titulu najtraženije zvijezde, a sve zahvaljujući kvalitetnim narodnim pjesmama koje je snimao.

Ipak, diskografsku pauzu napravio je sa razlogom, a sada je sve iznenadio novom pjesmom na kojoj je, kako kaže, dugo radio. Riječ je o numeri pod nazivom “Ostarićeš, a pitaćeš za mene” za koju mu je tekst napisao Mersed Hadžić i Dejan Kostić i koja na prvu kupila publiku.

Pjevač je za ovaj narodnjak snimio i spot, a komentari oduševljenja i hvala i dalje se nižu. Ono što je publiku posebno oduševilo jeste Nikolin stil pjevanja koji ih neodoljivo podsjeća na legendu narodne muzike Šabana Šaulića.

“Ovo je za lom, brutalna pjesma i odlična energija”, “Uspio si i ovaj put! Predivno pjevaš, imaš mnogo moćan glas, samo tako nastavi”, “Ima nešto Šabanovo u ovome glasu”, “Nastavlja ostavštinu Šabana, kapa do poda”, “Svaki komentar je suvšan, on je davno dokazao za šta je rođen,i on to vrhunski iznosi bez greške”, “Rijetko ko ima ovakvu emociju kao Šećer”, neki su od komentara na Nikolinu novu pjesmu. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending