Pratite nas

Poznati

Tek sada progovorila: VESNA ZMIJANAC OTKRIVA KAKO SU JOJ ARKAN I CECA UKRALI ALBUM

Published

on

Pažljiviji pratioci estradnih prilika rijetko su gdje mogli primijetiti zajedno Vesnu Zmijanac i Cecu Ražnatović. Izbjegavale su i izbjegavaju i zajedničke TV nastupe, naročito emisije koje idu uživo.

Razlog – Cecin zulum prema Vesni Zmijanac, koja je godinama ćutala i trpila poniženje koje su joj priredili Ceca i njen Arkan. Bukvalno su joj oteli pjesme sa albuma kojeg je bila snimila sa Oliverom Mandićem.

Na tom, nikada objavljenom Besninom albumu, su se nalazile numere “Idi, dok si mlad” i “Zlato, srećan put”, koju je Vesna snimila u duetu sa Mandićem.

“I sada kad se sjetim, raspametim se koliko je to bilo dobro. A onda su mi tu pesmu oteli. Bila su takva vremena, nisam imala izbora – kazuje Vesna.

Zanimljivo je da je snimak duet pjesme “Zlato, sretan put” u izvedbi Mandića i Vesne sačuvan, ali Mandić ne smije da ga objavi ni danas.

“Oliver, svaki put kada me sretne mi obećava da će tu našu verziju pustitii u eter, ali to se nikada nije desilo. Zašto? Pitajte njega, i ja bih voljela ponovo da je čujem – kaže Vesna Zmijanac.

Koliko je to bila drska i bezočna krađa, kazuje i podatak da je sa tog Vesninog albuma skinuta i pjesma “Beograd”, koju je Dino Merlin komponovao za Zmijančevu. Ceci se svidjela, a Arlan zo prisvojio sebi kao njihovo vlasništvo. (Naj portal)

Poznati

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Published

on

Mirza Pandur prikuplja pomoć unesrećenima u BiH

Povodom strašnih poplava koje su zahvatile BiH, oglasili su se brojni pjevači iz regiona.

Prošlogodišnji učesnik „Zvezda Granda“, Mirza Pandur iz Sarajeva apelovao je na sve ljude dobre volje da pomognu porodicama nastradalih. Prikupe osnovne namirnice i potrepštine za ugrožene u Bosni i Hercegovini.

– Zbog teške situacije prouzrokovane poplavama i klizištima organizujemo humanitarnu akciju prikupljanja osnovnih potrepština za najugroženije stanovništvo na području Hercegovine. Svi koji žele da pomognu mogu se javiti putem privatne poruke – poručio je Mirza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naj_portal (@najportal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending