Pratite nas

Poznati

Lidija Bačić objavila jedva “lilegalnu” fotku i video: OD OVOGA SKAČE PRTISAK

Published

on

Pjevačica Lidija Bačić ne ostavlja puno toga mašti i ovo je ljeto svoje Instagram pratioce redovno častila izazovnim fotkama u različitim bikini izdanjima. Uz to, pjevačica se pohvalila i s još jednim zanimljivim angažmanom vezanim za hrvatsku vaterpolo reprezentaciju.

Lille je ovaj put odlučila podignuti majicu, zauzeti vatrenu pozu na krevetu te je poručila pratiocima da to što gledaju je ipak “Lillegalno”. Svojim fotografijama Lille ne krije da donosi paklene vrućine, a s time bi se složili njeni vjerni fanovi koji su joj odmah dali i titulu “Boginje se*sipla”.

Najjača na estradi”, “Nevjerovatna žena”, “Fenomenalno”, “Što nam radiš”, “Jao mačke”, samo su neki od komentara na atraktivnu fotografiju zgodne Lidije, koja se još na Instagram storyju pohvalila da snima nekakav zanimljiv projekt s hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom.

Na prvoj fotografiji se vidi kako Lille sjedi među vaterpolistima u crvenom bikiniju i crnom pareu, u prvom planu su, naravno, njene bujne grudi. Dok se na drugoj fotografiji može vidjeti kako Lille slavi s vaterpolistima, a onima do sebe rukom daje pet. (Naj portal)

 

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending