Pratite nas

Poznati

Napustila karijeru i iz Bihaća otputovala u Dubai: ALMI NE SMETA ŠTO JE 23. ŠEIKOVA ŽENA

Published

on

Prelijepa Bišćanka Alma Tucaković je prije desetak godina imala sve predispozicije da bude balkanska zvijezda. Seksipilom je plijenila, snimala je i pjesme, među kojima je najslušanija bila “Bezobrazno”.

Preko noći je nestala sa scene. Pričalo se da je u skladu sa prezimenom, otišla sa nekim bogatašem iz Dubaija. Kasnije je otkrila da se udala za šeika, te da mu je postala 23. žena.

“Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više da pjevam jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu da izgradim. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze – rekla je tada ova Bišćanka.

Svima je bilo čudno što Alma ne krije da je dvadeset i neka žena svom suprugu, a govorkanja da to nije istina pokrenula je i njena izjava:

“Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gde je koja od nas. Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubjeđivati. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem živjeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno – izjavila je svojevremeno Alma. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending