Pratite nas

Poznati

I Čola može da pogriješi: ZAŠTO JE ZDRAVKO ODBIO HIT “DA SE OPET TEBI VRATIM”?

Published

on

Kompozitorka Sara Milutinović je autorki Isidori Lukić u Realnoj priči ispričala da je hit Nine Badrić ‘‘Da se opet tebi vratim’’ trebalo zapravo da pjeva Zdravko Čolić, ali da se njemu pjesma nije dopala na prvo slušanje pa je ubrzo nakon što je pjesma postala hit tražio od Sare da mu napiše novu pesmu.

Tako je nastao njegov hit ‘‘Pamuk’’ čiji tekst i muziku potpisuje upravo Sara Milutinović.

“Drago mi je što sam radila sa Zdravkom Čolićem. To je velika stvar. Upoznali smo se preko jedne zajedničke prijateljice, i onda smo se sretali a nekim mjestima. Zapravo je njegov bivši menadžer Adis Gojak predložio da napravimo saradnju – rekla je kompozitorka Sara Milutinović i dodala:

“Najprije sam ja njemu ponudila drugu pjesmu, koja je završila kod Nine Badrić, a to je pjesma “Da se opet tebi vratim”. Međutim, on je to odbio, a Nina čim je čula tu pjesmu nije stigla ni do refrena, odmah je rekla “ma to je moje, gotovo”. A onda je on čuo Nininu pesmu i rekao: “Maco, pa ovo je stvarno HIT”. I onda je, logično, nastao “Pamuk”, poslije na slijedećem albumu “Kad pogledaš me preko ramena” – ispričala je Sara Milutinović. (Naj portal)

Poznati

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Published

on

Milica poludjela od sreće: Ako mi je Čola poslao srce, skinuću se gola i trčaću oko zgrade

Milica Todorović obožava Zdravka Čolića.

Uostalom, kao i mnogi.

Na jednom od svojih nedavnih nastupa pjevala je njegov hit, a snimak objavila na Instagramu i označila Čolin profil.

Stigao joj je komentar u vidu srca.

Sad, pitanje je samo – da li ga je “postavio” baš Čola ili neko ko upravlja njegovim profilom?

Ako je dobitna opcija ova prva, Milica je spremna da rizikuje.

– Molim vas, neka mi neko kaže da mi je pravi Zdravko poslao srce, a ne neko iz njegovog tima. Skinuću se gola i trčaću oko zgrade! Gospodine Zdravko, ja vas volim – u svom stilu je napisala uvijek dobro raspoložena ljepotica i nasmijala sve pratioce na Instagramu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending