Pratite nas

Poznati

Džaba mi se nabacuješ: ACA LUKAS ZADRUGARKI POKAZAO SREDNJI PRST I OTJERAO JE SA BINE

Published

on

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević provodila se na nastupu Ace Lukasa u Budvi, a kad je alkohol počeo da radi svoje, krenula je da mu se nabacuje, pa je pjevač oduvao!

Naime, Dalila je u izlasku bila s drugaricom Marijanom Zonjić i još nekoliko prijatelja, a kako je sjedila za stolom tik do bine, koji je obično rezervisan za muzičare, cijelo veče je oblijetala oko folkera koji nije pokazao ni trunku interesovanja za nju, pa joj je pokazao srednji prst!

Za vrijeme Lukasovog nastupa Dalila i Marijana su se sa društvom smjestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mjestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sjedile i snimale se telefonima da bi poslije poskakale da igraju. Tu su prilazile neke djevojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom.

Kada je predgrupa završila svoj dio, na binu je izašao Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa svo vrijeme mjerkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča. Ali, on nije želio nikakvig kontakta. Utisak je bio da ga je nervirala njena navalentnost.

Neprijatna scena uslijedila kada se Lukas vratio s pauze da pjeva slijedeći blok: On je na početku drugog nastupa imao veliki muzički uvod u slijedeću pjesmu. Svirao je na klavijaturi. Dalila je opet vrzmala se oko scene, mahala mu, a on joj je u jednom trenutku uzvratio mahanjem. Dalila je to Acino mahanje shvatila kao znak da mu priđe. Kad je došla do njegove klavijature, obratila mu se dok je snimala sve telefonom, a on joj je pokazao srednji prst. Tek tad je shvatila koliko ima sati, pa se poslije povukla u separe. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending