Pratite nas

Astrologija

MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST 2022: Šta vas čeka u poslu, ljubavi, zdravlju?

Published

on

Saznajte šta mjesečni horoskop za avgust 2022. godine predviđa vašem znaku!

Vaga
Avgust za Vagu biće mjesec lakoće i harmonije. Lako ćete sklapati nova poznanstva – i isto tako lako prekinuti stare veze. Ako želite da promijenite posao ili mjesto stanovanja, takođe ćete imati sreće. Uticaj pozitivnih trendova biće primjetan u svim oblastima. Sredinom avgusta će vam se činiti da je sreća počela da opada. Sada, da biste postigli iste rezultate, moraćete da uložite dvostruke napore.

Problemi mogu doći od starih poznanika. sačuvajte mir u sebi. Posljednje nedelje u mjesecu bićete posebno ubjedljivi. Iskoristite ovo vrijeme da dobijete ono što želite od svojih pretpostavljenih. Ako imate kreativni projekat, sada je najbolje vrijeme da ga lansirate i napravite velike stvari.

Škorpija
Zvijezde poručuju da će avgust za Škorpije biti mjesec napredovanja u karijeri. Poslovna pitanja će doći u prvi plan od samog početka mjeseca. Sa prvim uspjesima vaše ambicije će se višestruko povećati. Ne budite arogantni: samopouzdanje je dobro, ali ne dozvolite da ego preuzme kontrolu.

Lični život će biti u drugom planu. Možda se vašoj srodnoj duši čini da ste zaboravili na nju. To će izazvati propuste i svađe. Ukoliko ne riješite probleme već ih samo gurate pod tepih, može doći do rastanka. Obratite pažnju na voljene, ali ne zaboravite na sebe. Uostalom, ako te neko spriječi da ideš naprijed, možda treba da ideš dalje sam?

Strijelac
U avgustu će energija Strijelca dostići vrhunac. Imaćete vremena da uradite sve što ste planirali, pa čak i malo više. Samo pojačani idealizam će vas omesti na putu ka postignućima. Zbog toga nećete sasvim ispravno sagledati stvarnost i malo se vinuti u oblacima.

Međutim, ideje koje se razlikuju od većine otvoriće vam nove perspektive. U ličnom životu moguće su poteškoće u komunikaciji. Bićete loši u kompromisima. Kada branite svoju tačku gledišta, zapamtite: ponekad je bolje biti sretan nego u pravu. Krajem avgusta treće lice može da se umiješa u vaš odnos.

Jarac
Jarčeve čeka potpuna harmonija u svim oblastima života. Zvijezde ne obećavaju svijetle događaje, ali to je samo u vašu korist. Sada je pravo vrijeme da se odmorite od žestokih napada prošlosti i pripremite se za bitke za budućnost. Ne planirajte drastične promjene – samo idite svojim tokom.

Mnogi problemi će se riješiti sami. Na ljubavnom planu je takođe sve mirno. Samo prevelika nezavisnost vaše srodne duše može malo pokvariti raspoloženje. Ali čak i ovdje je važno da komuncirate smireno, sagledate stvari iz drugog ugla, pa onda donosite zaključke.

Vodolija
Avgust za Vodolije biće veoma bogate događajima. Uradićete mnogo i željećete da uradite više. U jednom trenutku će vam se učiniti da pokušavate da prigrlite neizmjernost, ali plašite se promjene. Zakoračite u taj svijet, čeka vas puno avantura. Najnemirnije vrijeme biće početak mjeseca.

Vaše raspoloženje će se mijenjati otprilike svakih sat vremena, što može negativno uticati na odnose. Razmislite o svojim postupcima. To sagledavanje može pomoći da vratite harmoniju. Treća dekada avgusta je pogodna za putovanja. Bilo da se radi o odmoru, ili o odlasku u posjetu, ili samo o malom izlasku u prirodu – zvijezde kažu da će svaka opcija proći dobro i donijeti mnogo pozitivnih utisaka. (Naj portal)

Ribe
Avgust je za Ribe savršen za rad i fokus. U avgustu će sve morati da se uradi temeljno i pošteno. Učinjene greške mogu izazvati nalet kritika, što će u velikoj mjeri uticati na vaše blagostanje. Obratite pažnju kakvim ljudima se okružujete.

Sredinom mjeseca možete iskoristiti znanje i iskustvo, a vaše sposobnosti mogu vam donijeti povećanje profita. U vezama ćete morati da postanete diplomate. Vaša sposobnost da zaobiđete oštre uglove i izgladite konflikte na samom početku će vam dobro doći u avgustu. Na kraju mjeseca, zvijezde ne isključuju romansu na poslu. (Naj portal)

Astrologija

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. SEPTEMBAR 2024: Biku šteta, Djevica u problemima, Strijelac se udaljava…

Published

on

Pročitajte astro prognozu za utorak, 17. septembar/rujan 2024. godine:

OVAN
POSAO: Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu kada je u pitanju posao. Povedite računa o svojim obavezama.
LJUBAV: Moguće je da ste duže vrijeme bili usamljeni i da vam to više nikako ne prija.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte alkohol.

BIK
POSAO: Najbolje je da uzmete slobodan dan danas i da se ne bavite pretjerano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete.
LJUBAV: Pazite da ne pretjerate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje u većoj mjeri.
ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi kontrole.

BLIZANCI
POSAO: Bićete generalno opušteni i spremni da se posvetite svom poslu na jedan smiren i zreo, odgovaran način.
LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i sretni ste kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro.

RAK
POSAO: Maksimalno ste angažovani i posao vam je na prvom mjestu. Očekuje vas period koji može
LJUBAV: Nemate više nikakve nedoumice po pitanju emocija, znate koga volite i želite pored sebe.
ZDRAVLJE: Prija vam intezivnija fizička aktivnost.

LAV
POSAO: Mogući su značajni finansijski preokreti u narednom periodu. Očekuje vas poboljšanje situacije.
LJUBAV: Očekuje vas dan koji nije pretjerano povoljan za ljubav. Moguće je da vam nije lako da ostvarite sklad sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Moguć je povećan apetit.

DJEVICA
POSAO: Na neki način ste opterećeni brigama i problemima. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve razriješite.
LJUBAV: Novo poznanstvo koje vas očekuje u vaš život može da unese više sreće i uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Moguća je jača glavobolja.

VAGA
POSAO: Možete da očekujete da ćete danas imati pozitivne okolnosti na poslovnom polju i da će sreća biti na vašoj strani.
LJUBAV: Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i polako smišljate načine da joj se približite.
ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA
POSAO: Bićete veoma napeti i nervozni što može negativno da se odrazi na vaše poslovno polje.
LJUBAV: Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj možete da imate neke veće dileme i nedoumice.
ZDRAVLJE: Mogući problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC
POSAO: Poslovna situacija vam nije stabilna i teško vam je da se pomirite sa tim. Očekuje vas nepovoljan period za promjene.
LJUBAV: Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Moguće je da se na neki način plašite prekida te veze.
ZDRAVLJE: Problemi sa ukočenim leđima.

JARAC
POSAO: Očekuje vas prilika za posao koji će vam donijeti napredovanje u karijeri. Posvetite se svojim ciljevima.
LJUBAV: Zanimljivo poznanstvo je pred vama. Možete da očekujete pozitivne okolnosti na ovom polju.
ZDRAVLJE: Osjećate se jako dobro.

VODOLIJA
POSAO: Očekuje vas manja finansijska kriza. Današnji dan vam generalno nije povoljan za veće troškove.
LJUBAV: Ljubomorni ste i opterećuje vas sumnja koju imate u partnera. Naredni period vam donosi komplikacije u vezi.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte unos alkohola.

RIBE
POSAO: Veoma drastične promjene na polju posla vas očekuju. Dosta toga vam se sada mijenja i nesigurni ste u svoju budućnost.
LJUBAV: Ukoliko imate partnera, sa njim ćete uspjeti da ostvarite povoljniji odnos u narednom periodu.
ZDRAVLJE: Čuvajte svoje bubrege. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending