Pratite nas

Poznati

Muharem Serbezovski ima svoga miljenika: ZAŠTO JE KOKE NAJMUZIKALNIJI PJEVAČ?

Published

on

Jedan od najvećih umjetnika na balkanskim prostorima Muharem Serbezovski iam svoje ukuse I kriterije za sve muzičke žanrove. Volio je pjevanje Esme Redžepove, Sinana Sakića, ali čini se da je posebno oduševljen vokalnim, kvalitetima Semira Cerića Koketa. Muharem Serbezovski, koji ima veliki broj evergrin pjesama, pohvalio nam je vokalne kvalitete Semira Serića Koketa.

“Koke je najmuzikalniji pjevač u Bosni i Hercegovini. Ima ugrađen ritam u sebi i može, kao malo pjevača, da se igra s ritmom i može da pjeva između takta, a da ne ispadne iz ritma, što manjka mnogim pjevačima. Namijenio sam mu bio neke svoje pjesme, među kojima su bile “Fatima” i “Ti si tuđa žena”, ali nije mu se dalo da ih snimi. Ali, ima vremena. Uskoro će Koke pjevati moje kompozicije. Semir je i kao čovjek jako dobar. Ima emotivnu dušu – kaže Serbezovski. (Naj portal)

Poznati

Pjevač Mensur Salkić se emotivnom porukom oprostio od sestre: Allahovom voljom preselila je na bolji svijet

Published

on

Pjevač Mensur Salkić objavio je na društvenim mrežama da je preminula njegova sestra Mensura.

– Allahovom voljom moja sestra Mensura je sinoć preselila na bolji svijet.

Zamolio bih sve prijatelje da pokažu poštovanje prema privatnosti moje porodice nakon ove tragedije koja nas je zadesila i na taj način svima olakšaju. Hvala vam na razumijevanju – napisao je Salkić.

Od Mensure se oprostila i produkcija Hayat.

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending